Regionalna zbornica Gorenjska

Novice


Arhiv: Ste pripravljeni na izdajanje e-računov po 1.1.2015?

Ste že pripravljeni na izdajanje e-računov po 1.1.2015 ?

Bliža se novo poslovno leto in s tem tudi 1. januar, ki bo za dobavitelje proračunskim uporabnikom predstavljal pomemben mejnik za uvedbo elektronskega poslovanja. 1.1.2015 je zakonsko predpisan rok za odpravo prejema papirnih računov v javni upravi.

V gospodarskih družbah se v zvezi s to tematiko odpira veliko vprašanj. Zato vas vabimo na brezplačno delavnico, na kateri vam bomo odgovorili na vaša odprta vprašanja.

Predavatelji iz podjetja Genis d.o.o. vam bodo predstavili osnove e-poslovanja, ter prednosti, ki jih ta prinaša. Predstavili vam bodo kako poteka izdaja e-računa ter kako se podjetja lahko pripravijo na izdajo in na drugi strani tudi na prejem e-računa, kar za obe strani predstavlja velike prihranke pri poslovanju. Govorili bodo tudi o standardu e-Slog, prilogah računa ter hrambi e-računov. Na koncu delavnice bodo odgovorili na vprašanja udeležencev.

Ker je dogodek strokovno naravnan, nanj vabimo strokovni kader s področja financ in informatike v podjetjih ter predstavnike računovodskih servisov.

Delavnica bo organizirana v sredo, 17.12.2014 ob 09:00 uri na:

GZS - Območna zbornica za Gorenjsko
Bleiweisova 16
4000 Kranj

 

Prijave sprejemamo do 15.12.2014 oz. do zasedenosti mest na mojca.umek@gzs.si.

Vljudno vabljeni! 

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.