Regionalna zbornica Gorenjska
Vajeništvo

Novice

Mandeeps Urejanje novic

Arhiv: Posvet z ministrom Golobičem, 03.02.2010

Na Ministrstvu za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo smo v sodelovanju z Ministrstvom za gospodarstvo ter z območnimi gospodarskimi zbornicami v začetku leta 2009 pripravili niz posvetov z gospodarstveniki po slovenskih regijah. Seznanili smo vas z načrtovanimi javnimi razpisi s področja spodbujanja tehnološkega razvoja, protikriznimi ukrepi vlade in prisluhnili predlogom.

Hkrati smo obljubili, da bomo posvete čez leto dni ponovili in skupaj z vami kritično preverili uspeh lanskoletnih javnih razpisov, namenjenih gospodarstvu, protikriznih ukrepov vlade ter kje vidite možnosti za boljše sodelovanje med gospodarstvom in znanostjo ter za večjo učinkovitost razpisov, ki jih razpisuje država. Zato bomo januarja in februarja 2010 pripravili nov niz posvetov, kamor vas vljudno vabimo.

Posvet za gospodarstvenike Gorenjske,
ki ga MVZT pripravlja v sodelovanju z GZS Območno zbornico za Gorenjsko,

bo v sredo, 3. februarja  2010, ob 10. uri,

v konferenčni dvorani Zavarovalnice Triglav v Kranju.

Ministrstvoma za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo ter za gospodarstvo se bodo tokrat na posvetih pridružili še predstavniki Službe vlade za razvoj in evropske zadeve. Poleg ministra za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo Gregorja Golobiča, bo na posvetu sodelovala mag. Darja Radić, državna sekretarka Ministrstva za gospodarstvo.

Prijave sprejemamo najkasneje do ponedeljka, 1. februarja 2010 na elektronski naslov: spela.lapuh@gzs.si

Veselimo se srečanja z vami!

Ministrstvo za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo
i
n
GZS-Območna zbornica za Gorenjsko, Kranj

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.