Novice


Arhiv: Seminar »ODPOVED POGODBE O ZAPOSLITVI V PRAKSI«, 10. 4. 2014

 

                                                                                                                                           

GOSPODARSKA ZBORNICA SLOVENIJE
OBMOČNA ZBORNICA ZA SEVERNO PRIMORSKO NOVA GORICA

vabi na seminar na temo

ODPOVED POGODBE O ZAPOSLITVI V PRAKSI,

ki bo v četrtek, 10. aprila 2014, od 9.00 – 12. 00 ure,
v prostorih GZS OZ za severno Primorsko, Sedejeva 2 a, Nova Gorica, I. nadstropje 

Na seminarju bo prikazan zakonski okvir, osvetljen s sodno prakso in praktičnimi primeri posameznih vrst odpovedi. Da bi bila odpoved pravno veljavna oziroma zakonita ni dovolj le obstoj zakonsko določenega razloga za odpoved, temveč je pomemben tudi pravilno izpeljan postopek in dokumentiranje. Delodajalec, ki dobro pozna procesna pravila povezana z odpovedjo, bo bolj uspešen tudi v primeru morebitnih sodnih sporov, ki bi lahko nastali v primeru odpovedi.

KOMU JE SEMINAR NAMENJEN: vodilnim delavcem in strokovnim sodelavcem, zaposlenih v pravnem, kadrovskem ali finančno-računovodskem oddelku in vse, ki si želijo z omenjeno tematiko bolje in natančneje seznaniti.

TRAJANJE: Seminar z delavnico traja 4 andragoške ure.

PREDAVATELJICA: 

Polona Fink Ružič, univ. dipl. pravnica s pravniškim državnim izpitom, je namestnica direktorja Pravne službe za individualna in kolektivna delovna razmerja. Ima izkušnje na področju gospodarskega in delovnega prava, in sicer v odvetništvu, na sodišču in sedaj na GZS. Je avtorica strokovnih člankov in publikacij z navedenih področij, nadelovnopravnem področju predvsem v zvezi z mediacijo v delovnopravnih sporih. Imenovana je tudi v Strokovno delovno skupino za spremljanje izvajanja ZDR-1 pri Ministrstvu za delo družino, socialne zadeve in enake možnosti.

KOTIZACIJA:

  • člani GZS: 50,00 EUR+DDV na udeleženca
  • nečlani: 100,00 EUR+DDV na udeleženca.

V primeru prijave več kot enega udeleženca iz podjetja ponujamo 10 % popust/za udeležence.

Kotizacijo vplačajte pred pričetkom seminarja na poslovni račun Gospodarske zbornice Slovenije, številka TRR NLB d.d.:02924-0017841495, sklic 3080 + matična številka podjetja.

Prijave sprejemamo do zapolnitve mest oz. do 3. 4 2014 do 12.00 ure preko elektronske prijavnice ali na email: nevenka.volk@gzs.si, pri kasnejših odjavah ali neudeležbi kotizacijo zaračunamo v celoti oziroma je ne vračamo.

Verjamemo, da sta tako tematika kot izvajalec zelo aktualna, zato vljudno vabljeni! Več informacij na tel.: 05 330 60 30.

Vljudno vabljeni!

 

Fotogalerija





 

Arhivi