Novice


Arhiv: BREZPLAČNI Posvet »Priložnosti za aktivno sooblikovanje trga dela «, 18 11. 2013

GZS OZ ZA SEVERNO PRIMORSKO, ZRSZ OS NOVA GORICA IN DRUŠTVO ZA KADROVSKO DEJAVNOST SEVERNO PRIMORSKE REGIJE

vabijo na brezplačni POSVET z naslovom

"PRILOŽNOSTI ZA AKTIVNO SOOBLIKOVANJE TRGA DELA" ki bo

v četrtek, 28. 11. 2013 ob 13.00 uri v prostorih GZS OZ za severno Primorsko, Trg E. Kardelja 3, Nova Gorica. 

V kriznem obdobju se dnevno soočamo s številnimi zgodbami z negativnim prizvokom. Dejstvo, da je vsaka kriza tudi priložnost za izboljšanje našega delovanja, velja poleg manedžmenta tudi za področje upravljanja z ljudmi pri delu.

Srečanje bo priložnost, da dobite prave informacije ob pravem času o aktualnih in prihodnjih možnostih sofinanciranja delodajalcev, ki jih izvaja Zavod RS za zaposlovanje, uveljavljanju oprostitve plačila prispevkov pri zaposlovanju mlajših in starejših oseb in medijsko-raziskovalnem projektu Zlata nit,ki vam lahko omogoči brezplačno raziskavo o kakovosti odnosa med vašo organizacijo in zaposlenimi.

V zaključnem delu boste lahko zastavili konkretna vprašanja predstavnikom prisotnih organizacij, prispevali konkretne predloge za izboljšanje trga dela severne Primorske, si izmenjali izkušnje, mnenja in s tem lahko naredili korak k izboljšanju konkurenčnosti in večje prepoznavnosti tudi vašega podjetja v širšem okolju.

PROGRAM: 

13.00 – 13.15

Uvodni nagovori predstavnikov organizatorjev

13.15 – 14.00

Predstavitev dejavnosti Zavoda RS za zaposlovanje in storitev za delodajalce na trgu dela severne Primorske regije – Vesna Uran Petric, ZRSZ OS Nova Gorica

14.00 – 14.20

Uveljavljanje ugodnosti pri plačevanju prispevkov za socialno varnost pri zaposlovanju mlajših in starejših oseb – Martina Erzetič, DURS

   14.20 – 14.50

Predstavitev projekta Zlata nit – izbor najboljših zaposlovalcev – Anisa Faganelj, Mediade

14.50 – 15.30

Razprava: Kaj je potrebno narediti, da bomo sooblikovalci trga dela bolj učinkoviti

14.50 – 15.30

Povzetek posveta

Zaradi lažje organizacije vas prosimo, da se najkasneje do 25. novembra 2013 prijavite na dogodek preko elektronske prijavnice v  tem sporočilu ali pa na email: nevenka.volk@gzs.si.

Vljudno vabljeni!

 


Pripeti dokumenti

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.