Novice


Arhiv: Start:up Roadshow Nova Gorica

V četrtek, 28. februarja 2013, vas ob 13. uri
vabimo
na Start:up Roadshow Nova Gorica

Roadshow se bo odvijal v Primorskem tehnološkem parku, Mednarodni prehod 6, Vrtojba.

  • Uporabni nasveti, šokantne in navdušujoče podjetniške zgodbe, veliko mreženja in primerov dobrih praks! Rok Uršič, Goran Miškulin, Tomaž Jug in Matija Klinkon nam bodo zaupali praktične in uporabne nasvete ter šokantne in navdušujoče podjetniške zgodbe! Neposredno iz ZDA se bo oglasil Marko Peljhan iz mladega podjetja iz Ajdovščine, ki si je z inovativnim izdelkom odprlo pot na mednarodne trge. Izvedeli bomo, kako jim je uspelo.
  • Kaj podjetnikom ponujata lokalno in nacionalno okolje? Lokalne skupnosti pripravljajo nov sveženj spodbud za podjetnike. Koliko sredstev bo na voljo nam bodo zaupali Darjo Fornazarič, podžupan Občine Šempeter-Vrtojba, Mitja Trtnik, podžupan Mestne občine Nova Gorica in Aleš Bucik, župan Občine Renče-Vogrsko.

Začel se je šesti krog tekmovanja Start:up leta. Kako priti med finaliste in zmagati nam bo zaupal predstavnik tekmovanja, mag. Matej Rus.  Razkrili bomo tudi, kdaj bo Slovenski podjetniški sklad objavil razpis in kakšni bodo pogoji za pridobitev do 74.000 EUR subvencije.

  • Komu je Start:up Roadshow namenjen? Vsem, ki razmišljate o drznih idejah, novih konceptih in bi radi na svoj način spremenili svet ali realizirali svoje nore ideje!
  • Program in prijava na spletni strani Start:up Roadshow Nova Gorica >>> 

Udeležba na Start:up Roadshow Nova Gorica je brezplačna. Prijava je obvezna.

Fotogalerija

 

Arhivi