Novice


Arhiv: Vhodna gospodarska delegacija iz Ukrajine
Spoštovani,

Po lanskoletnem obisku ukrajinskega predsednika Poroshenka, sedaj na gospodarsko zbornico prihaja še delegacija podjetij iz Ukrajine pod okriljem Ukrajinske gospodarske zbornice. 
V sodelovanju z Javno agencijo SPIRIT uvodoma pripravljamo kratek program, ki mu bodo sledili strukturirani individualni sestanki. 

Dejavnosti podjetij so precej široke: predstavila se bodo agroživilska, avtomobilska podjetja (servis), sledijo področja upravljanja z vodami (rečne struge), alternativne energije in upravljanja z odpadki, načrtovanja in postavitve tematskih in zabaviščnih parkov, gradbeništva, trgovine, kovinskih izdelkov, gume, stavbnega pohištva (okna) ter storitev (poslovno svetovanje, turizem, letališke storitve, izobraževanja pilotov). Seznam je na voljo TUKAJ.

Dogodek pripravljamo v sodelovanju z Javno agencijo SPIRIT, Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo ter Ukrajinsko gospodarsko zbornico.

Vabljeni na spletno stran Centra za mednarodno poslovanje, kjer najdete program dogodka, seznam podjetij in prijavnico: https://www.gzs.si/Dogodki/23-5-2017/vhodna-gospodarska-delegacija-iz-ukrajine

Prijazno vabljeni!    

 

 


                             

Fotogalerija

 

Arhivi