Novice


Arhiv: ŽELITE DOSTOPATI DO NOVIH TRGOV? Razvijati nove poslovne priložnosti? CERN predstavlja izjemno poslovno priložnost za SI gospodarstvo

Spoštovani člani,

na potrebe mednarodnih organizacij,  CERN, ESA, ITER, FAIR, ESFRI,  e-IRG idr., ki skupaj predstavljajo več kot 2mrdv€ vreden trg, lahko z vašo ponudbo izdelkov in storitev odgovorite tudi vi.  Z njimi lahko pridobivate ključne reference za delo na  največjih svetovnih projektih.

Da pa bomo učinkovito podprli interese in prizadevanja vaših podjetij za izvoz na zanimive tuje trge moramo  v čim večji meri poznati ambicije in kompetence ter preferenčna področja na katerih ste aktivni. Za učinkovito predstavitev vašega podjetja in vaših kompetenc in produktov (izdelkov in/ali storitev) smo na GZS pripravili eKatalog s ciljem približati vas trgu ki ga predstavljajo CERN, ESA, ITER, FAIR, ESFRI,  e-IRG idr .

Naj vas ob tej priložnosti spodbudimo  k vnosu vaših kompetenc in ponudbe podjetja za potrebe CERN v eKatalog, ki ga pripravlja GZS prav za potrebe uspešnejšega sodelovanja s CERN - povezava in več info:  

https://www.gzs.si/sciencetech/vsebina/Novice/ArticleID/65075/vprasalnik-o-kompetencah-za-cern

Prosimo vas, da v vprašalnik na spodnji povezavi vnesete podatke, ki bodo v pomoč  pri usmerjanju vaših dejavnosti in vaši predstaviti na tujih trgih in v okviru mednarodnih organizacij. Prosimo za vašo kratko in jedrnato predstavitev, pri čemer upoštevajte, da je vprašalnik namenjen nabavnim službam s tehničnim znanjem, ki pa je prvenstveno usmerjeno v identificiranje novih poslovnih kontaktov.  Za dodatna vprašanja o priložnostih in načinu sodelovanja pa so na voljo:

Več informacij o CERN-u na spletni strani:

Fotogalerija

 

Arhivi