Novice


Arhiv: Srečanje s g. Kairata Sarybaya, veleposlanikom Republike Kazahstana in častnim konzulom Republike Kazahstan v Sloveniji – mag. Dimitrijem Picigo.

Primorska gospodarska zbornica 

vabi članice in člane Severno Primorske gospodarske zbornice v četrtek, 4. oktobra 2018 ob 16. uri v Koper, Ferrarska 2, kjer bodo gostili gospoda Kairata Sarybaya, veleposlanika Republike Kazahstana in častnega konzula Republike Kazahstan v Sloveniji – gospoda mag. Dimitrija Picigo.

V pogovoru bodo predstavili to izjemno zanimivo azijsko državo in še posebej možnosti gospodarskega sodelovanja, naložb in ustanavljanja skupnih podjetij (joint venture).

Glede na to, da so gospodarstveniki – obiskovalci MOS v Celju pred dnevi to azijsko državo ocenili med tistimi, kjer si zelo želijo gospodarskih stikov, se vam ponuja izjemna priložnost za navezavo prvih kontaktov oziroma predstavitev vaše poslovne ideje.

Oba gosta bosta tudi odgovarjala na vaša vprašanja oziroma vama namenila nekaj minut za vaš konkreten predlog.

Ker je na voljo zelo omejeno število sedežev, prosijo, da vaš prihod najavite na elektronski naslov info@pgz-slo.si oziroma to storite po telefonu na 05 6625 830 najkasneje do 2. oktobra 2018.

Prijazno vabljeni!

 

Fotogalerija





 

Arhivi