Novice


Arhiv: VABILO na PREDSTAVITEV KITAJSKIH PODJETIJ IZ ŠANGHAJA v SLOVENIJI


The 8th Shanghai Fair 2019 

Gospodarsko razstavišče, Ljubljana, Dunajska c. 18 

Četrtek 29. avgust (15.00 - 18.30) ter petek 30 avgust 2019 (09.30 – 17.00) 

Potem, ko so se kitajska podjetja iz Šanghaja in njegove okolice v zadnjih letih že predstavila v Albaniji, Srbiji, Estoniji, Latviji, Litvi, Belorusiji in Ukrajini, bo letošnji, že osmi po vrsti promocijski dogodek potekal 29. in 30. avgusta. na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

 

Potem, ko so se kitajska podjetja iz Šanghaja in njegove okolice v zadnjih letih že predstavila v Albaniji, Srbiji, Estoniji, Latviji, Litvi, Belorusiji in Ukrajini, bo letošnji, že osmi po vrsti promocijski dogodek potekal 29. in 30. avgusta. na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. 


Gre za enega največjih tovrstnih dogodkov, saj se bo preko sto kitajskih podjetij s svojimi izdelki in storitvami predstavilo na več kot dvesto stojnicah in preko 4000 kvadratnih metrov velikem razstavnem prostoru. Med njimi bodo prisotna tudi nekatera renomirana kitajska podjetja (npr. Warrior rubber shoes, Daketang Teahouse, Son Lu ShangLin, GW Industry, idr.). Glavna področja tokratne predstavitve bodo: tekstil in tekstilni izdelki, modni dodatki, široko potrošni izdelki, IKT in visoko tehnološki izdelki ter oprema, elektronsk in električni izdelki in oprema, kemični izdelki, izdelki iz nekovinskih materialov, medicinska oprema ter izdelki za zdravstveno nego, idr. 


Razstava in promocijski dogodek sta namenjena tako širokemu krogu obiskovalcev, kottudi strokovni javnosti in poslovnežem, saj sodelujoča kitajska podjetja prihajajo v Slovenijo z namenom iskanja različnih oblik trgovinskega in poslovnega sodelovanja z zainteresiranimi slovenskimi sogovorniki. 


Poleg organiziranih poslovnih sestankov bo v okviru dvodnevnega dogajanja na ljubljanskem Gospodarskem razstavišču potekala tudi cela vrsta predstavitev, okroglih miz, pokušanje kitajskih dobrot, kulturni nastopi.… Nenazadnje kitajski organizatorji obljubljajo tudi srečelov s privlačnimi nagradami – vsak obiskovalec bo ob vstopu prejel srečko, ki bo sodelovala pri žrebanju. Vstop na sejmišče bo brezplačen.      


Predstavitev kitajskih podjetij iz Šhanghaja organizirajo Šanghajsko združenje javne diplomacije, Šanghajski oddelek Odbora za prijateljstvo s tujimi državami Kitajske ljudske politične posvetovalne konference, Zveza gospodarskih organizacij Šanghaja, Industrijsko združenje Šanghaja, Trgovinski in gospodarski odbor Sail of Shanghai “B&R” v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije in Investicijskim inštitutom iz Maribora. 


Vsi poslovni obiskovalci dogodka se lahko predhodno registrirajo na internet strani kitajskih organizatorjev: http://www.sailofshanghai.com/page.html?pageName=expoPersonScheduled ter tako pridobijo brezplačno vstopnico, ki jo bodo na sejmišču lahko zamenjali za srečko, ki bo sodelovala v nagradnem žrebanju. 

 

Brezplačne vstopnice so za vse obiskovalce na razpolago tudi na Severno Primorski gospodarski zbornici.  


Podroben seznam kitajskih razstavljavcev z opisom dejavnosti (v angleškem jeziku) in začasen program dogodka je objavljen na Internet strani GZS

 


Fotogalerija





 

Arhivi