Novice


Arhiv: WEBINAR: On-line seminar Kako premagati strah in se spoprijateljiti s pritiski in pričakovanji?

28. maj: On-line seminar Kako premagati strah in se spoprijateljiti s pritiski in pričakovanji?

Na on-line seminarju bo Sara Isakovič, olimpijska podprvakinja, magistra performance psihologije in TEDx govornica, pojasnila, kakšen je naš vsakdanji odnos do strahu, kako ga lahko nadzorujemo ter predstavila zanimiva in uporabna psihološka orodja, ki omogočajo boljše razumevanje strahu ter lažje soočanje s pritiski in pričakovanji. Udeležba je brezplačna.

On line seminar bo potekal v četrtek, 28. maja 2020 od 10.00 do 11.30

 

preko aplikacije  Microsoft Teams Meeting.Sara Isakovič, Olimpijska podprvakinja in magistra performance psihologije, TEDx govornica, avtorica knjige in znanstvenih študij, bo na on-line seminarju "Kako premagati strah in se spoprijateljiti s pritiski in pričakovanji?", predstavila zanimiva in uprabna psihološka orodja, ki omogočajo boljše razumevanje strahu ter lažje soočanje s pritiski in pričakovanji.

Strah je zanimivo čustvo, ki sporoča "pripravi se!" in opozarja na nekaj pomembnega. V našem telesu povzroči podoben občutek kot vzhičenost. Če interpretiramo strah kot vznemirjenost, nas le-ta lahko usmeri v bolj produktivno smer. Pozorni moramo biti le na to, da nas strah ne ugrabi kot talca in posledično napolni naš um z destruktivnimi mislimi, slikami in temačnimi scenariji.

Sara bo predstavila povezavo med strahom ter pričakovanji. Za vsakim strahom “leži” pričakovanje. Pričakovanja so velikokrat osnova našega strahu. Pojasnila bo, kako lahko preusmerimo pozornost na proces dela ter na vse tisto kar lahko nadzorujemo in izpostavila naš vsakdanji odnos do strahu.

Ko se osredotočimo na “tukaj in sedaj”, ko se “vklopimo” in se zavemo našega lastnega razmišljanja, počutja in obnašanja, takrat pridobimo sposobnost samoobvladovanja in postanemo tudi psihološko bolj odporni na tovrstne izzive.

PRIJAVA IN NAČIN SODELOVANJA

Seminar bo potekal v obliki video konference, preko aplikacije Microsoft Teams Meeting. 

Sodelovanje na seminarju je brezplačno in je namenjeno tako članom GZS Podjetniško trgovske zbornice kot ostalim podjetjem. OBVEZNE SO PRIJAVE preko spletne prijavnice in sicer najkasneje do srede, 27.5.2020. 

Navodila za elektronski pristop k seminarju in povezavo preko katere boste seminar lahko samo spremljali ali pa tudi zastavili vprašanje, vam bomo poslali dan pred dogodkom na vaš elektronski naslov.

Fotogalerija

 

Arhivi