Novice


Arhiv: Kako poslovati z Združenimi narodi (ZN), 16. in 17. junij 2021, virtualno

Kako poslovati z Združenimi narodi (ZN)

16. in 17. junij 2021, virtualno 

Agencije ZN so leta 2019 izvedle za skoraj 17 milijard EUR javnih naročil za nabavo blaga in storitev, vse od farmacevtskih izdelkov, medicinskih pripomočkov, storitev na področju IKT, prevozov, dobav vozil, energetike, oskrbe s pitno vodo, ravnanja z odpadnimi vodami do prehrambenih proizvodov.

Vljudno vabljeni da se s poslovnimi priložnostmi, ki jih ponuja dobava ZN podrobneje seznanite tudi vi in se pridružite virtualnemu seminarju in poslovnim srečanjemki bodo potekala, 16. in 17. junija 2021.

PRELIMINARNI PROGRAM dogodka obsega:

-  predstavitev sistema javnega naročanja agencij ZN;

-  tematske delavnice s strokovnjaki iz agencij Združenih narodov o dobavnih verigah in javnih naročilih s področij IKT, logistike, farmacevtskih izdelkov in medicinske opreme,

-  predstavitve dobrih praks podjetij, ki že poslujejo z ZN,

-  1 na 1 srečanja z nabavnimi odločevalci izbranih agencij ZN,

-  poslovno mreženje s podjetji iz Irske, Nizozemske, Poljske in Združenega kraljestva,

-  panelne razprave o aktualnih temah, kot so inovacije, trajnostni razvoj in covid-19.

 

SODELUJOČE AGENCIJE ZN za 1 na 1 srečanja: UNDP, UNICEF, UNOPS, UNFPA, WFP, UNHCR, UN Secretariat – UNPD, UNIDO, UNRW UNGM

SODELUJOČA PODJETJA za poslovno mreženje: Podjetja iz Irske, Nizozemske, Poljske, Združenega kraljestva ter Slovenije.

REGISTRACIJA in ROK ZA PRIJAVE: Udeležbo na dogodku potrdite preko prijavnice na uradni strani dogodka in sicer najkasneje do 7. maja 2021. Število mest je omejeno. Udeležba na dogodku je brezplačna, potrebna je predhodna prijava. Za prijavo na seminarju je potrebna predhodna prijava v UNGM sistem.

1)      Podrobna navodila za registracijo v UNGM sistem.

Registracija v UNGM portalu omogoča vidnost vašega podjetja nabavnim službam 29 agencij ZN in ostalim organom ZN, udeležbo v nabavnih postopkih agencij ZN ter je predpogoj za udeležbo na promocijskih dogodkih. Registracija je brezplačna, možna v 7 jezikih (angleščina, francoščina, španščina, portugalščina, kitajščina, ruščina, arabski jezik) in vam vzame okvirno 10 minut vašega časa.

Postopek registracije:

1. korak: Podjetje kreira svoj račun na UNGM portalu in se seznani s kodeksom ravnanja z ZNUN Supplier Code of Conduct ter postopek zaključi z aktivacijo računa.

2. korak: Ko je račun aktiviran, mora podjetje izpolniti prijavni obrazec na osnovnem nivoju (v nadaljevanju je mogoče opraviti predstavitev podjetja na drugem in tretjem nivoju, če podjetje to želi oziroma to potrebno za poslovanje s posameznimi agencijami ZN).

Narediti je potrebno izbor kod proizvodov / storitev, ki jih podjetje ponuja. Podrobna pojasnila glede izbora kod.

 

2)      Prijava na seminar Kako poslovati z Združenimi narodi (16. in 17. junij 2021) je mogoča preko spletne spletne prijavnice. Podrobnejša navodila glede prijave na seminar so objavljena tukaj.

 

ORGANIZATORJI DOGODKA: Veleposlaništvo Republike Slovenije na Danskem, v sodelovanju z Gospodarsko zbornica Slovenije, javno agencijo SPIRIT Slovenija, Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo ter Ministrstvom za zunanje zadeve ter v partnerstvu z British Department for Int'l Trade, Netherlands Enterprise Agency, Enterprise Ireland in Polish Agency for Enterprise Development.

DODATNE INFORMACIJE ZA SLOVENSKA PODJETJA

Veleposlaništvo RS v Kopenhagnu: Milena Stefanović Kajzer, T +45 33 73 01 20, E Milena.Kajzer@gov.si

Gospodarska zbornica Slovenije: Nataša Turk, T 01 58 98 152, E natasa.turk@gzs.si

Fotogalerija





 

Arhivi