Novice


Arhiv: Člani GZS pomagajo Ukrajini

Člani GZS pomagajo Ukrajini

V zadnjih tednih potekajo številne akcije solidarnosti in zbiranja pomoči za Ukrajino. Tudi na GZS smo se aktivno vključili. Združili smo moči z veleposlaništvom Ukrajine v Sloveniji in skupaj pripravili koordinirano akcijo, usmerjeno v potrebno podporo in pomoč prizadetim v trenutnih kriznih razmerah. Na povezavi objavljamo seznam opreme in izdelkov, ki jih v Ukrajini trenutno najbolj primanjkuje in kjer si želijo naše pomoči. Zbiranje poteka med 10:00 in 12:00 (po predhodni najavi) v skladiščnih prostorih za poslovno stavbo Gospodarske zbornice Slovenije (Kardeljeva ploščad 27a, Ljubljana). Od tam naprej bo v sodelovanju z veleposlaništvom Ukrajine v Sloveniji tekla koordinirana distribucija v Ukrajino.


Člane GZS severnoprimorske gospodarske zbornice, ki bi želeli darovati opremo in izdelke, pa nimate možnosti dostave do Ljubljane, prosimo za klic na telefon 05 330 60 30 za dogovor.

Preko naše mreže vabimo k sodelovanju tudi vas, članice in člane. V kolikor na seznamu prepoznate opremo in izdelke, ki bi jih lahko prispevali, vas prosimo, da to sporočite koordinatorjema akcije na GZS, Marku Jaretuna marko.jare@gzs.si, 01 5898 158 ali Mateju Roglju na matej.rogelj@gzs.si; 01 5898 159.

Vsem tistim, ki ste se našemu vabilu že odzvali, se ob tej priložnosti iskreno zahvaljujemo!

Fotogalerija

 

Arhivi