Novice


Arhiv: Ključna vprašanja: pogovor gospodarstva in politike

bo v sredo, 30. marca 2022, ob 10. uri,
v ljubljanskem Hotelu Lev.

Gospodarska zbornica Slovenije, Združenje Manager, in AmCham Slovenija smo z namenom krepitve glasu gospodarstva v javnosti v zadnjem obdobju poglobili svoje sodelovanje. Vzpostavljeno imamo redno komunikacijo in usklajujemo stališča o ključnih temah za gospodarstvo in ljudi v Sloveniji. S skupnimi usklajenimi akcijami opozarjamo na ukrepe, ki so potrebni za izboljšanje poslovnega okolja in razvoj, tako tudi na prejšnji teden sprejete spremembe in dopolnitve Zakona o dohodnini.

Predvolilni čas je priložnost, da dodatno osvetlimo naše ključne prioritete. Od akterjev, ki nastopajo na volitvah, upravičeno pričakujemo, da predstavijo svoje vizije in odgovorijo na izzive, s katerimi se sooča slovenska družba.

S tem namenom smo se tudi tokrat v Gospodarskem krogu povezali in se odločili, da organiziramo skupni dogodek, na katerem se bomo predstavniki gospodarstva in politike pogovarjali o rešitvah na ključna vprašanja gospodarskega razvoja Slovenije. Povabili smo predsednice in predsednike devetih političnih strank oz. list z najvišjo podporo po javnomnenjskih raziskavah. 

Pridružite se nam na dogodku Ključna vprašanja: pogovor gospodarstva in politike prek spleta.

Fotogalerija





 

Arhivi