Novice


Arhiv: FORUM AGENTI Napoli EXPO, 12. maj 2022

   

FORUM AGENTI Napoli EXPO 12. in 13. maj 2022 – PRIJAVE SO ODPRTE!

Čeprav poteka vsako leto srečanje Forum Agenti v Milanu, kot največjem industrijskem in poslovnem središču naše sosednje države, pa predstavlja jug Italije zanimivo področje za gospodarsko trgovinsko sodelovanje tudi za naša podjetja. Napoli s svojo širšo okolico predstavlja najbolj na gosto poseljeno območje v celotni državi, širša pokrajina pa je poznana predvsem po farmacevtski, kemični, strojni ter agroživilski industriji v povezavi s kmetijstvom. Posebno mesto zavzema tudi turizem, ki je pomemben gospodarski dejavnik dežele Kampanija.

Gospodarska zbornica Slovenije, Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije (SPIRIT) ter Ministrstvo za zunanje zadeve oziroma Veleposlaništvo RS v Rimu skupaj načrtujemo udeležbo slovenskih predstavnikov gospodarstva na poslovnem dogodku FORUM AGENTI Napoli EXPO,  ki bo potekal  12. in 13. maja letos  na razstavišču Mostra  d'Oltremare v Neaplju.

Udeležba slovenskih podjetij bo finančno podprta tudi s strani Javne agencije SPIRIT ter Ministrstva za zunanje zadeve (najem razstavnega prostora in stroški udeležbe), pa tudi Slovenskega podjetniškega sklada (potovanje z javnimi prevoznimi sredstvi ter namestitev v hotelu).

 

Zainteresirana slovenska podjetja obveščamo, da so prijave za udeležbo na FORUM AGENTI Napoli EXPO  že odprte !!!

 

Hkrati vabimo podjetja tudi na poslovni dogodek na katerem bomo poleg pogojev za udeležbo na dogodku v Neaplju predstavili tudi nekatere spremembe in novosti, ki jih je pri poslovanju s sosednjim trgom uvedla italijanska vlada. Ta predstavitev bo potekala v sredo 30. marca ob 13.00 uri na GZS. Prijave in podrobnosti

 

Dodatne informacije: g. Marko Jare, tel: 01 5898 158  ali preko elektronske pošte: marko.jare@gzs.si 

Fotogalerija

 

Arhivi