Novice


Arhiv: E-trgovina med LR Kitajsko in državami JV Evrope


 

VABILO – spletni izobraževalni seminar


 

E-trgovina med LR Kitajsko in državami  JV Evrope

26. do 30. september 2022

 

Z namenom pospeševanja vzajemnega sodelovanja na področju e-trgovine in pospeševanja gospodarsko trgovinskih tokov med LR Kitajsko ter JV evropskimi državami, bo v zadnjem tednu septembra preko platforme VooV potekal brezplačni pet dnevni seminar z naslovom:

Seminar on E-commerce for CEEC (Seminar o E- trgovini za države JV Evrope)

Za omejeno število 15 do 20 udeležencev iz JV Evrope bosta izobraževanje organizirala Kitajsko ministrstvo za trgovino (MOFCOM) ter Inštitut za sodelovanje z JV Evropo iz mesta Ningbo, potekal pa bo v obliki poslovne akademije, pri čemer bodo udeleženci ob zaključku prejeli potrdilo. Udeležba na seminarju, ki bo v celoti potekal v angleškem jeziku, je brezplačna. Prijavijo se lahko predstavniki državnih institucij, javnih in izobraževalnih ustanov ter gospodarstva, katerih dejavnost je povezana z mednarodno trgovino in sodelovanjem ter E-trgovino.

Od prijavljenih kandidatov se pričakuje vztrajnost in zanesljivost pri udeležbi od začetka do konca seminarja in komunikativnost. Poleg predavanj s strani izbranih kitajskih strokovnjakov organizatorji načrtujejo tudi izmenjave informacij in izkušenj med vsemi sodelujočimi, zato morajo vsi prijavljeni tekoče obvladati angleški jezik. Zaželeno je tudi, da so prijavljeni udeleženci pri svojem delu povezani z LR Kitajsko.

Izpolnjeno prijavo lahko zainteresirani pošljejo najkasneje do 20. avgusta na naslov: vickyzhu123@sina.com  (ga. Min Zhu - Vicky ) kjer lahko tudi dodatne informacije.

Podobnosti o seminarju, organizatorjih in izvajalcih ter prijavnica za udeležbo se nahajajo v prilogah.

Informacija o organizatorjih

Obrazec

Fotogalerija

 

Arhivi