Novice


Arhiv: Podjetje Medigo letos zabeležilo 30 let uspešnega delovanja


V podjetju Medigo d.o.o. letos praznujejo 30 letnico uspešnega delovanja. Obeležili so jo na poseben način, z izdajo  knjige: Odsevi Soče in gora, ki je hvalospev naravi in okolju, v katerem živijo in delujejo. Knjiga je trajno darilo za vse njihove poslovne partnerje v zahvalo za dolgoletno sodelovanje. 

Poleg tega so zvestim strankam pripravili sklop odličnih brezplačnih predavanj. V  aprilu predavanje patra Karla Gržana "Ta krasni nori svet", v maju predavanje Krešimirja Mišaka "Transhumanizem" in v juniju predavanje Sanele Banovič "Dotik, objem, poljub".  Predavanja so bila uspešna, saj so zabeležili skoraj 600 udeležencev. Družba ves ta čas  finančno in prostovoljno podpira Ustanovo Zdenke Gustinčič-Fundacijo za dobro ljudi in narave ter kulturne dogodke kot so Svetogorske sobotnice. 

V vseh teh letih posvečajo veliko pozornosti razvoju zaposlenih in skrbijo za dobro klimo.  Podjetje je tudi letošnji prejemnik platinaste bonitetno odličnosti, ki  so jo nadgradili tudi s certifikatom kakovosti ISO 9001. 

GZS Severno Primorske gospodarske zbornice je ob tej priložnosti družbi Medigo predalo simbolično plaketo in čestitke vodstvu ter celotni ekipi zaposlenih. 

Ekipa GZS SPGZ

Fotogalerija





 

Arhivi