Novice


Arhiv: Vabilo na 6. brezplačno delavnico v okviru Pospeševalnika #Web3: Zbiranje in uporaba velikih podatkov za start-up podjetja

Vabimo vsa mikro, mala in srednja podjetja da spoznate tehnologije Web3 ter izkoristite njihov potencial v svoj prid!

Slovenski podjetniški sklad in visokotehnološko podjetje Arctur vabita na brezplačno delavnico Zbiranje in uporaba velikih podatkov za start-up podjetja , kjer se bomo podali v svet velepodatkov (Big Data).

Delavnica bo potekala v četrtek, 15. decembra med 9. in 13. uro v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije (GZS), Dimčeva 13, Ljubljana.

PROGRAM

Tomislav Šubić, direktor Yotta Advanced Computing in strokovnjak za HPC & AI tehnologijo bo v sklopu delavnice predstavil zbiranje, analizo in uporabo velikih podatkov na realnem primeru. Na delavnici bo prikazan postopek zbiranja in prečiščevanja podatkov ter tehnike zbiranja podatkov.

Vsebina delavnice:

  • »Big Data« tehnologije
  • Zbiranje podatkov, čiščenje in priprava podatkov za analitiko
  • Predstavitev programa Jupyter Notebooks, prilagojenega začetnikom

Delavnica Web3 #6: Zbiranje in uporaba velikih podatkov za start-up podjetja


Vabilo-delavnica6

Udeleženci:

  • vsi prejemniki finančnih spodbud SPS (SK, SI-SK in P2, ki imajo aktivno pogodbo SPS),
  • vsa mikro, mala in srednje velika podjetja, vključno s samostojnimi podjetniki, ki jih tematika sodobnih tehnologij zanima in bi si v prihodnosti želeli uporabiti finančne spodbude SPS

Več o delavnici in programu #Web3 tukaj.

Delavnica je za udeležence brezplačna. Prijave zbiramo do srede, 14. decembra 2022. Število mest je omejeno.

Za vse dodatne informacije so na voljo na e-pošti: info@arctur.si

Lep pozdrav,
Ekipa #Web3

Program Startup Plus sofinancirata Slovenski podjetniški sklad in Evropska unija, in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Izvaja se na podlagi programa Vsebinska podpora prejemnikov sredstev (MSP) od 2018 do 2023 v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike od 2014 do 2020.



Fotogalerija





 

Arhivi