Novice


Arhiv: Zakon o preprečevanju pranja denarja in financiranja terorizma

Izvajanje zakonskih določil na podlagi zakona o preprečevanju pranja denarja in financiranja terorizma je za zavezanca zahtevna naloga. ZPPDFT-1 nalaga, da mora zavezanec vzpostaviti ustrezen sistem upravljanja s tveganji, ki vključuje tudi postopek, s katerim ugotavlja, ali je stranka oziroma njen zakoniti zastopnik, pooblaščenec ali dejanski lastnik stranke, politično izpostavljena oseba.

Arhiv: Vabilo na XXIII. srečanje gospodarstvenikov Primorske in podelitev priznanj za inovacije 2018 v regiji

Vabimo vas na naše tradicionalno, že XXIII. srečanje gospodarstvenikov Primorske, kjer bomo poleg gospodarskega foruma na temo "Industrija 4.0", šestnajsto leto zapovrstjo bomo podelili priznanja inovatorjem za najboljše inovacije 2018. Z nami bodo vidni predstavniki gospodarstva, priznanja inovatorjem bo podelil predsednik Republike Slovenije, g. Borut Pahor. Poleg aktualnih tem in inovacij, so tovrstni dogodki izjemna priložnost za druženje. Vabljeni, da se nam pridružite!

Arhiv: Vabilo na okroglo mizo Kako čim hitreje do 2. tira, Ljubljana

Na okrogli mizi bodo svoja videnja predstavili predsednik GZS Boštjan Gorjup, predsednik SMC dr. Miro Cerar, direktor GZS-Združenja za promet Robert Sever, Jernej Vrtovec, poslanec Nove Slovenije ter izr. prof. dr. Aleksander Aristovnik, Fakulteta za upravo Univerze v Ljubljani.

Arhivi