Novice


Arhiv: VABILO na PREDSTAVITEV KITAJSKIH PODJETIJ IZ ŠANGHAJA v SLOVENIJI

The 8th Shanghai Fair 2019, Gospodarsko razstavišče, Ljubljana, Dunajska c. 18, Četrtek 29. avgust (15.00 - 18.30) ter petek 30 avgust 2019 (09.30 – 17.00) Potem, ko so se kitajska podjetja iz Šanghaja in njegove okolice v zadnjih letih že predstavila v Albaniji, Srbiji, Estoniji, Latviji, Litvi, Belorusiji in Ukrajini, bo letošnji, že osmi po vrsti promocijski dogodek potekal 29. in 30. avgusta. na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Arhiv: Predstavitev rezultatov projekta CAB EXPO, BENETKE, 11/9/2019

CAB EXPO je mednarodni dogodek o pospeševanju poslovanja in predstavlja zaključek projekta Interreg CAB - Crossborder Acceleration Bridge. Dogodek ponazarja glavni rezultat projekta: izgradnjo čezmejnega pospeševalnika, ki ponuja startupom in MSP številne inovativne storitve! Dogodek je zastavljen na izjemno privlačen in zanimiv način!

Arhiv: SPOROČILO ZA JAVNOST POPOLNA ZAPORA CESTE MED GODOVIČEM IN IDRIJO ZARADI GRADNJE GALERIJE JELIČNI VRH (ZALA)

Dela na cesti med Godovičem in Idrijo, kjer je predvidena izgradnja galerije Zala, potekajo od konca maja pod polovično zaporo in po predvidenem terminskem planu. Zaradi poteka del v prvi gradbeni sezoni je predvidena enomesečna popolna zapora ceste. POPOLNA ZAPORA bo od 29.7.2019 do 1.9.2019.

BREZPLAČNO PRAVNO SVETOVANJE ZA ČLANE

Ne prezrite: člani imate možnost brezplačnega svetovanja na nivoju prvega pravnega mnenja na področju gospodarskega prava, izvršilnega, delovnega, davčnega in drugega sorodnega področja. Poleg tega imate za vse navedene storitve popust v višini 10 %. Svetovanje članom izvajata naša člana Odvetniška pisarna Odvetniška pisarna Devetak in partnerji d.o.o. in Pravi nasveti d.o.o.. Rezervirajte si prosti termin. Vabljeni!

Arhivi