Novice


Arhiv: Srečanje s g. Kairata Sarybaya, veleposlanikom Republike Kazahstana in častnim konzulom Republike Kazahstan v Sloveniji – mag. Dimitrijem Picigo.

Člane vabimo, da se pridružite kolegom iz Kopra ob obisku veleposlanika Republike Kazahstana in častnega konzula Republike Kazahstan v Sloveniji, ki bo dne 4. oktobra 2018 ob 16. uri v Kopru, Ferrarska 2.

Arhiv: PROGRAM SODELOVANJA INTERREG MED ITALIJO IN SLOVENIJO - Izkušnje komuniciranja v programih teritorialnega sodelovanja in predstavitev projektov programa

Program sodelovanja Interreg V-A Italija-Slovenija 2014-2020 organizira v sklopu Evropskega dneva sodelovanja (European Cooperation Day – EC Day) javni dogodek “PROGRAM SODELOVANJA INTERREG MED ITALIJO IN SLOVENIJO - Izkušnje komuniciranja v programih teritorialnega sodelovanja in predstavitev projektov programa”.

Arhiv: GOSPODARSKI FORUM in druženje z veleposlanikom Kazahstana za Slovenijo in ekonomskim atašejem

Primorska gospodarska zbornica vabi člane GZS Severno Primorske gospodarske zbornice, da si v četrtek, 4. oktobra 2018 popoldan rezervirate za druženje z veleposlanikom Kazahstana za Slovenijo in ekonomskim atašejem v Kopru.

Arhiv: Javni sklad malega gospodarstva Goriške objavil nove razpise neposrednih posojil na področju gospodarstva

Javni sklad malega gospodarstva Goriške je objavil nove razpise neposrednih posojil na področju gospodarstva in sicer razpis " INVESTICIJSKA POSOJILA ", " POSOJILA ZA RAZVOJNE PROJEKTE " ter " MIKROPOSOJILA ZA MIKRO IN MALA PODJETJA" (letos prvič).

Arhiv: Javni razpis za sofinanciranje kadrovskih štipendij za 2018/2019

Na spletni strani Posoškega razvojnega centra (PRC) je bil objavljen Javni razpis za izbor projektov sofinanciranja kadrovskih štipendij delodajalcem za šolsko / študijsko leto 2018/2019. Prijavijo se lahko delodajalci s sedežem na območju ene od 13 občin: Občina Ajdovščina, Občina Bovec, Občina Brda, Občina Cerkno, Občina Idrija, Občina Kanal ob Soči, Občina Kobarid, Občina Miren - Kostanjevica, Mestna občina Nova Gorica, Občina Renče - Vogrsko, Občina Šempeter - Vrtojba, Občina Tolmin, Občina Vipava. , ki v šolskem / študijskem letu izplačujejo kadrovsko štipendijo vsaj enemu kadrovskemu štipendistu po pogojih, ki jih določa ZŠtip-1. Razpis je odprt do porabe sredstev oz. najdlje do 31.3.2019.

Arhiv: Glasuj za tvojo naj inovacijo!

Gospodarska zbornica Slovenije bo 26. septembra 2018 na Brdu pri Kranju v sodelovanju z Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologije in SPIRIT Slovenija podelila priznanja za najboljše inovacije 2018. Letos se za zlata, srebrna in bronasta nacionalna priznanja ter diplome poteguje 42 najboljših inovacij iz 13 regij, ki jih ocenjuje posebna strokovna komisija. Tudi tokrat bo podeljeno priznanje za najboljšo inovacijo po izboru javnosti, zato vas vabimo, da oddate glas za najboljšo inovacijo po vašem izboru! Glasovanje bo odprto do 24.9.2018.

Arhivi