Zapri

Novice


Arhiv: 6. Razvojna konferenca Notranjsko-kraške regije z naslovom Komercializacija dobrih idej

             

    

V sredo, 04. junija 2014 je v Jamskem dvorcu potekala 6. Razvojna konferenca Notranjsko kraške regije z naslovom KOMERCIALIZACIJA DOBRIH IDEJ. Namen konference je bil povezovanje nacionalnih, regionalnih in lokalnih deležnikov za spodbujanje inoviranja. 

Uvodoma sta udeležence pozdravila mag. Boštjan Požar, direktor RRA Notranjsko-kraške regije, d.o.o. in GZS Območne zbornice Postojna ter g. Marko Rupar, predsednik Razvojnega sveta Notranjsko-kraške regije in župan Občine Cerknica. 

mag. Boštjan Požar g. Marko Rupar 

V nadaljevanju je ga. Simona Rataj iz GZS udeležencem predstavila priložnosti inovativnosti na pragu nove finančne perspektive.
ga. Simona Rataj

Sledil je osrednji del, ki ga je vodila mag. Violeta Bulc, Vibacom d.o.o., ki je z izvedbo delavnice udeležence spodbudila k razmišljanju na temo kako prodati dobro poslovno idejo, predstavila pa je tudi poslovne priložnosti v regiji v luči programa Horizont 2020.
Sledila je predstavitev ge. Jane Nadoh Bergoč iz RRA Notranjsko-kraške regije, do.o.o., ki je udeležencem predstavila aktivnosti projekta SMART INNO.
ga. Violeta Bulc      

V zaključnem delu konference je potekala slavnostna podelitev priznanj in diplom avtorjem inovacij, ki so sodelovali v 12. izboru za najboljšo inovacijo GZS OZ Postojna za leto 2013. Podelili so 2 zlati, 2 srebrni, 5 bronastih priznanj in 6 diplom, 27 avtorjem inovacij. Letos so tretjič podelili tudi priznanje “Inovativno podjetje”, ki ga je prejelo podjetje Izoterm Plama d.o.o. iz Podgrada. Inovatorje in udeležence dogodka je pozdravil g. Goran Novkovič, svetovalec predsednika GZS.

 Prejemniki priznanj za najboljše inovacije v Notranjsko-kraški regiji za leto 2013

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.