Novice


Arhiv: Najpogostejše kršitve pri odpovedi delovnih razmerij z vidika Inšpektorata RS za delo, 28.10.2010

Seminar: Najpogostejše kršitve pri odpovedi delovnih razmerij z vidika inšpektorata RS za delo (28.10.2010 na OZ Postojna, Cankarjeva 6, Postojna). Seznanjeni boste, kaj vse delovnopravna zakonodaja nalaga in ali izpolnjujemo vse zahteve. Seznanjeni boste tudi z najpogostejšimi napakami, s kakršnimi se srečujejo delovni inšpektorji na terenu, kako pravilno urediti področje delovnih razmerij, da ne bo ugotovljenih kršitev , in kako jih odpraviti, če so bile ugotovljene. Vabljeni.

Arhiv: Povabilo na strokovno srečanje "Zdrav menedžment za zdravje v podjetju"

Zavod za zdravstveno varstvo Nova Gorica vabi na vsakoletno nacionalno srečanje mreže za promocijo zdravja pri delu. Tokrat bo srečanje v Novi Gorici, tematika bo zelo zanimiva - povezana z zdravjem menedžmenta. Predavali bodo strokovnjaki Kliničnega inštituta za medicino dela, prometa in športa iz Ljubljane. Udeležba je brezplačna! Več informacij je v pripetem vabilu. OZ Postojna

Arhiv: Poziv podjetjem za udeležbo na promociji Notranjsko kraške regije

V letošnjem letu se na oglasnih mestih GZS promovirajo slovenske regije in podjetja iz posamezne regije. Na ta način želimo slovenski poslovni javnosti predstaviti Notranjsko-kraško regijo z gospodarskega stališča ter hkrati ponuditi možnost promocije podjetjem. Promocija Notranjsko-kraške regije bo v času od 25.10.2010 do 06.11.2010 v poslovni stavbi Gospodarske zbornice Slovenije, Dimičeva 13 v Ljubljani. Vljudno vabljeni.

Arhiv: Predstavitev razpisov 7. okvirnega programa - Raziskave v korist MSP in združenj MSP

Center za razvoj in prenos znanja Univerze na Primorskem in UP ZRS Center za sodelovanje z gospodarstvom vas vljudno vabina na Predstavitev razpisov 7. okvirnega programa - Raziskave v korist MSP in združenj MSP, ki bo v petek, 24. septembra 2010 ob 10.00 uri v knjižnici UP Znanstveno-raziskovalnega središča Koper, Geribaldijeva ulica 1, Koper. Vljudno vabljeni.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.