Zapri

Novice


Arhiv: DOM 2011 - Strokovna svetovanja o leseni montažni gradnji

Sekcija slovenskih proizvajalcev montažnih hiš združuje devet proizvajalcev: JELOVICA HIŠE d.o.o., KAGER HIŠA d.o.o., LESIMPEX d.o.o., LUMAR IG d.o.o.,  MARLES HIŠE d.o.o., RIHTER d.o.o., RIKO HIŠE d.o.o., RIMA d.o.o., SMREKA d.o.o. in deluje v okviru Združenja lesne in pohištvene industrije pri GZS že od leta 1999.

Pomembni nalogi sekcije sta organiziranje promocijskih dejavnosti za popularizacijo in uveljavitev lesene montažne gradnje in sodelovanje z raziskovalnimi institucijami in poslovnimi partnerji na vseh tistih razvojnih področjih, ki so usmerjeni v spodbujanje in razvoj lesene gradnje.

V sekciji SPMH sodelujejo samo proizvajalci montažnih hiš, ki nudijo nadstandardno kakovost, preverjeno s strani neodvisnih institucij in s tem bodoče investitorje ščitijo pred slabo kakovostjo.

Naš cilj je tudi, da investitorjem, ki se odločajo za gradnjo nudimo ustrezna strokovna znanja in informacije, da bo določitev lažja, pravilna in bodo lahko uresničili svoje želje.

Zato je sekcija SSPMH k sodelovanju povabila eminentne strokovnjake s področja inovativne lesene gradnje, ki bodo na voljo za individualna strokovna svetovanja v dvorani A - Kupola na razstavnem prostoru 6, v skladu s spodaj objavljenim programom:

Več informacij: Mirjana Bračič, e-pošta: lesarstvo@gzs.si 
 

 VLJUDNO VABLJENI!

Opozorilo: Organizatorji  si pridržujejo pravico, da program spreminjajo. Aktualni program bo objavljen na tej spletni strani.

Zadnja sprememba: 4.2.2011

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.