Združenje lesne in pohištvene industrije

Novice


˝KAKO LESU DODATI VREDNOST?- Z IZOBRAŽEVANJEM˝

V okviru sejma MOS se je 11. sptembra odvil posvet z naslovom ˝KAKO LESU DODATI VREDNOST?- Z IZOBRAŽEVANJEM˝

Arhiv: Študijski ogled referenčnih objektov lesene gradnje na avstrijskem Štajerskem

Strateško razvojno-inovacijsko partnerstvo Pametne stavbe in dom z lesno verigo (SRIP PSiDL), je 23.maja 2019 organiziralo študijski ogled referenčnih objektov lesene gradnje na avstrijski Štajerski.

Arhiv: 7. RAZVOJNI DAN GOZDNO-LESNEGA SEKTORJA

7. marca 2018 se je na Gospodarskem razstavišču v okviru ob sejemskih dejavnosti sejma DOM Ljubljana odvil 7. RAZVOJNI DAN GOZDNO-LESNEGA SEKTORJA. Širši in strokovni javnosti so bili predstavljeni rezultati projektov pametne specializacije v lesarstvu ......

Arhiv: SRIP PSiDL organiziral ogled sejma BAU Muenchen 2019

GZS – Združenje lesne in pohištvene industrije je v okviru Strateško inovacijskega partnerstva - Pametne stavbe in dom z lesno verigo – Steber les (SRIP PSiDL), 18. januarja 2019, organiziralo ogled sejma BAU München 2019.

Arhiv: Sestanek primarnih predelovalcev lesa

Združenje lesne in pohištvene industrije je v sodelovanju z Združenjem papirne in papirno predelovalne industrije, 20.11. 2018 organiziralo sestanek primarnih predelovalcev lesa.

Arhiv: SRIP PSiDL organiziral dva ogleda referenčnih lesenih objektov

19. septembra in 10. oktobra 2018, je Združenje lesne in pohištvene industrije pri GZS, organiziralo dva študijska gleda referenčnih lesenih objektov zazlične tipologije in namena uporabe.

Arhiv: SRIP PSiDL organiziral predavanje Kako uspešno prijaviti in voditi razvojne projekte?

8. oktobra 2019 je bilo na GZS organizirano predavanje Kako uspešno prijaviti in voditi razvojne projekte?, ki ga je izvedla Barbara Šubic iz podjetja M Sora za člane SRIP PSiDL.

Arhiv: SRIP PSiDL organiziral prvi poslovni zajtrk za povezovnje med člani

8. oktobra 2018 je bil na GZS, ki tudi vodi steber les v okviru SRIP Pametne stavb in dom z lesno verigo, organiziran prvi poslovni sestanek za člane.

Arhiv: GreenTech Forum Bled 2018

GreenTech Forum Bled 2018 Izzivi zelenega gospodarstva Mednarodni posvet & spremljevalni dogodek Bled Strategic Foruma 12. september 2018 IEDC – Poslovna šola Bled, Prešernova cesta 33, Bled

Arhiv: SRIP PSiDL na kongresu »FUTURE OF BUILDING« na Dunaju

V okviru aktivnosti SRIP PSiDL, stebra LES, za krepitev internacionalizacije članov, so se GZS-Združenje lesne in pohištvene industrije, Jelovica Hiše, Fakulteta za dizajn in Lesarski grozd, 8. in 9. maja udeležili mednarodnega kongresa »FUTURE OF BUILDING« na Dunaju.

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.