Združenje lesne in pohištvene industrije

Novice


Arhiv: Lesarska delegacija na Kitajsko, 3. do 8. november 2015

Na povabilo podpredsednika Vlade Ljudske republike Kitajske g. Wang Yanga je bila pod vodstvom ministra mag. Dejana Židana, od 3. do 8. novembra 2015 na uradnem obisku na Kitajskem vladna in gospodarska delegacija, sestavljena iz predstavnikov 28 podjetij iz živilskopredelovalne in lesnopredelovalne industrije ter Gospodarske zbornice Slovenije.

Arhiv: 2. Posvetovanje Gozd in les – slovenski gozd za Slovenijo

Slovenska akademija znanosti in umetnosti je konec oktobra organizirala drugo posvetovanje Gozd in les - slovenski gozd in les za Slovenijo. Namen posveta je bil prikazati stanje v gozdno lesnem sektorju in možnosti za še hitrejši razvoj. Direktor Združenja lesne in pohištvene industrije je na prvem srečanju natančno predstavil vzroke za propadanje lesnopredelovalne panoge v zadnjih treh desetletjih.

Arhiv: VABILO: Strokovni posvet INŠPEKCIJSKI NADZOR TRGOVANJA Z LESOM IN LESNIMI IZDELKI PO ZAHTEVAH EVROPSKE UREDBE EUTR

Društvo inženirjev in tehnikov Ljubljana in Bureau Veritas organizirata 18. novembra 2015 ob 14. uri, strokovno predavanje o aktualni tematiki preprečevanja trgovanja z ilegalno posekanim lesom.

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.