Združenje lesne in pohištvene industrije

Novice


Arhiv: Povabilo na natečaj Čar lesa 2018

Čar lesa letos že 10. leto

Arhiv: PREDSTAVITEV JESENKOVIH NAGRADAH, NAGRAJENCEV IN SODELOVANJA FAKULTETE Z GOSPODARSTVOM

Ljubljana, 13. marec 2018 – V torek, 13. marca 2018, je v Dvorani Ivana Hribarja na Univerzi v Ljubljani potekala novinarska konferenca Biotehniške fakultete, kjer je prof. dr. Emil Erjavec, prodekan Biotehniške fakultete za znanstveno in raziskovalno delo, predstavil prof. dr. Boruta Bohanca, Jesenkovega nagrajenca za življenjsko delo in dr. Mojco Žlahtič Zupanc, Jesenkova nagrajenko za najboljšo diplomantko doktorskega študija.

Arhiv: 6. RAZVOJNI DAN GOZDNO-LESNEGA SEKTORJA

14. marca 2018 se je na Gospodarskem razstavišču v okviru ob sejemskih dejavnosti sejma DOM Ljubljana odvil 6. RAZVOJNI DAN GOZDNO-LESNEGA SEKTORJA, katerega glavni namen je bil predstaviti širši strokovni javnosti pestrost in širino razvojnih aktivnosti v gozdno-lesni verigi.

Arhiv: Razstava »Lučka« na Srednji lesarski šoli Ljubljana

V začetku februarja 2018 so na Srednji lesarski šoli Ljubljana odprli razstavo lučk. Razstavljenih je več kot 120 izdelkov njihovih dijakov.

Arhiv: Radikalna sprememba pri oskrbi z lesom iz državnih gozdov

Združenje lesne in pohištvene industrije (ZLPI) je januarja 2017 dalo pobudo vodstvu MKGP za prodajo gozdnih lesnih sortimentov (GLS) iz državnih gozdov preko dolgoročnih pogodb.

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.