Koroška gospodarska zbornica

Novice


Kako pridobiti in zadržati kupce (obdržati osebni kontakt v času digitalizacije)

Kako pridobiti in zadržati kupce (obdržati osebni kontakt v času digitalizacije)

Koroška gospodarska zbornica

Spoštovani,

Vabimo vas na seminar na temo Kako pridobiti in zadržati kupce (obdržati osebni kontakt v času digitalizacije), ki bo v četrtek 13.3. 2024 ob 8.00 na sedežu Koroške gospodarske zbornice, Koroška cesta 47, Dravograd.

 

Vstopamo v čas, kjer se spreminja način, kako pridobivamo in ohranjamo kupce. Digitalizacija je prinesla številne izzive, a hkrati tudi neprecenljive priložnosti za gradnjo trdnih odnosov s strankami. Naša delavnica, z naslovom "Kako pridobiti in zadržati kupce (obdržati osebni kontakt v času digitalizacije)", je zasnovana tako, da vas opremi s ključnimi znanji in strategijami za uspešno navigacijo skozi to spremenljivo krajino.
Skupno za B2B in B2C je, da digitalizacija omogoča podjetjem, da so bolj agilna, odzivna in usmerjena v stranke. Podjetja, ki uspešno integrirajo digitalne strategije v svoje prodajne procese, bodo bolje opremljena za soočanje z nenehno spreminjajočimi se tržnimi zahtevami in bodo lažje izkoristila priložnosti, ki jih prinaša digitalna doba.

Cilj delavnice:
Naš cilj je, da vam pomagamo razumeti vpliv digitalnih trendov na vaše poslovanje ter vam omogočimo razvoj prilagodljivih strategij za pridobivanje in zadrževanje kupcev. Skupaj bomo raziskali, kako ohraniti osebni stik v dobi digitalizacije in izkoristiti prednosti, ki jih prinaš

Program

od 8.00 do 15.00

 

1. Razumevanje ključnih digitalnih trendov in njihov vpliv na proces pridobivanja in zadržanja kupcev. Pridobili bodo temeljito razumevanje specifičnih taktik in strategij, ki so najučinkovitejše v procesu pridobivanja in zadržanja kupcev, ter kako lahko te strategije prilagodijo za svoje specifične poslovne potrebe.

2. Razvoj konkretnih korakov za vzpostavitev in ohranjanje osebnega stika v digitalnem okolju. To je ključno za uspešno vodenje in prodajo v današnjem digitalnem svetu.

3.Izboljšanje komunikacijskih veščin za učinkovito navezovanje in ohranjanje odnosov s kupci.

4.Kako preko različnih digitalnih orodij in platform pridobiti in zadržati kupce in z njimi zgraditi osebni odnos. Delavnica bo osvetlila, kako digitalna orodja omogočajo vzpostavljanje in ohranjanje poslovnih odnosov. Udeleženci bodo spoznali tehnike mreženja in komunikacije preko digitalnih platform.

5.Poudarek bo na praktičnih primerih. Ti primeri bodo pomagali udeležencem razumeti, kako lahko uporabijo naučene koncepte pri svojem poslu.

6.Interaktivna delavnica in skupinske diskusije bodo spodbujale sodelovanje in izmenjavo idej med udeleženci. To bo udeležencem omogočilo, da delijo izkušnje, se učijo drug od drugega in razvijajo nove ideje.

Koristi za udeležence:
Z udeležbo na delavnici boste pridobili konkretne napotke in tehnike, vključno z izboljšanimi veščinami vzpostavljanja osebnega stika, učinkovitejšo komunikacijo v digitalnem okolju ter strategijami za ohranjanje in povečanje zvestobe strank. Skupaj bomo gradili most med tradicionalnimi pristopi in sodobnimi tehnološkimi orodji, ki vam bodo pomagali doseči in presegati vaše poslovne cilje.

  • Povečanje uspešnosti pri pridobivanju novih strank in zadrževanju obstoječih.

  • Razvoj spretnosti za prilagajanje digitalnim trendom in izkoriščanje tehničnih možnosti.

  • Povečanje zavzetosti kupcev skozi osebni stik v digitalnem okolju.

  • Učinkovitejša uporaba komunikacijskih strategij za izgradnjo trdnih odnosov s strankami.

  • Sposobnost prilagajanja inovativnim pristopom pri obdržanju kupcev v času digitalizacije.

Kotizacija:

·         člani Koroške GZ: 150€ + DDV

·         ostali: 250€ + DDV

 

Prijave zbiramo do 8.3.2024 na mail maja.kricej@gzs.si

 

Rok za odjavo v pisni obliki: 

Pri odjavi v pisni obliki do vključno 8. 3. 2024 vam kotizacijo vrnemo v celoti oz. je ne zaračunamo. Po tem datumu se kotizacije ne vrača oz. jo zaračunamo v celoti. Gradivo pa vam v tem primeru pošljemo po pošti. 

 

Za vse informacije smo vam na voljo na tel. številki 041 205 002  ali po mailu koroska.gz@gzs.si. 

S spoštovanjem,

Koroška gospodarska zbornica 

Gospodarska zbornica Slovenije
Koroška gospodarska zbornica

Koroška cesta 47, 2370 Dravograd

m: 031 647 677
e:katja.pokerznik@gzs.si

w:www.gzs.si/koroska_gz


Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.