Novice


Arhiv: Predlog Zakona o digitalizaciji zdravstva - pripombe do 26. 4. 2024

12.4.2024 je Ministrstvo za zdravje na svoji spletni strani objavilo predlog Zakona o digitalizaciji zdravstva.

Arhiv: UIL: Dan intelektualne lastnine - brezplačno spletno predavanje

Vsako pomlad, 26. aprila, obeležujemo svetovni dan intelektualne lastnine. Ta dan je priložnost, da poudarimo vlogo, ki jo imajo pravice intelektualne lastnine pri spodbujanju inovativnosti in ustvarjalnosti. Kampanji se z različnimi aktivnostmi pridružujejo tudi na Uradu za intelektualno lastnino, med drugim z brezplačnim spletnim predavanjem za širšo javnost 24. aprila.

Arhiv: Kako pripraviti dobro predstavitev

Arhiv: Vabilo na spletno delavnico o portalu SVZI.net in poročanju o državnih pomočeh, 23. 4. 2024

Posredujemo vabilo na brezplačno spletno delavnico o portalu SVZI.net in poročanju o državnih pomočeh, ki bo potekala v torek, 23. 4. 2024, ob 9. uri.

Arhiv: Razpis GZS SPGZ ZA INOVACIJE 2024 podaljšan do 11. aprila 2024.

Spoštovane podjetnice in podjetniki, spoštovane inovatorke in inovatorji - razpis za najboljše inovacije severnoprimorske regije 2024 smo podaljšali do 11. aprila 2024. Izkoristite priložnost in se prijavite. Obveščamo vas tudi, da bomo imeli 17.4. od 9.00 – 9.20 On-Line Webinar: Kako pripraviti dobro predstavitev pred komisijo? - PRIZNANJA ZA INOVACIJE 2024. Vabilo na webinar bomo pošiljali naslednji teden. Več...

Arhiv: UČINKOVITO LASTNIŠKO VODENJE DRUŽINSKIH IN VEČLASTNIŠKIH PODJETIJ TER STARTUPOV - on line delavnica

Na brezplačni online delavnici boste izvedeli, kaj je potrebno urediti, da se lastniki razbremenijo operativnih nalog in začnejo učinkovito upravljati podjetje.

Arhiv: INDUSAC - priložnost brezplačnega reševanja poslovnih in tehnoloških izzivov podjetij

V okviru evropskega projekta in platforme INDUSAC imajo slovenska podjetja do 15. aprila 2024 znova možnost oddati poslovne in tehnološke izzive, s katerimi se srečujejo v praksi in lahko zanje sedaj pridobijo brezplačne rešitve s strani mednarodnih skupin študentov in raziskovalcev. Projekt koordinira Institut ''Jožef Stefan''.

Arhiv: V A B I L O: OBISK PREDSEDNICE RS Dr. NATAŠE PIRC MUSAR v ČRNI GORI Z GOSPODARSKO DELEGACIJO

Ob priložnosti uradnega obiska predsednice Republike Slovenije v Črni gori, v sodelovanju z Javno Agencijo SPIRIT in Privredno komoro Crne Gore organiziramo poslovno delegacijo slovenskih podjetij, ki jih zanima krepitev poslovnega sodelovanja s črnogorskimi partnerji.

Arhiv: Predlog Zakona o spremembah in dopolnitvah zakona o znanstvenoraziskovalni in inovacijski dejavnosti (ZZrID) - pripombe do 25.4.2024

Obveščamo vas, da je v pripravi znotraj Ministrstva za visoko šolstvo, znanost in inovacije predlog Zakona o spremembah in dopolnitvah zakona o znanstvenoraziskovalni in inovacijski dejavnosti (ZZrID). Z namenom, da se v postopek sprejemanja zakonodaje vključi stališča članov GZS in pridobi tudi dodatne predloge, vas prosimo za posredovanje vaših predlogov k priloženemu zakonu. Vaše morebitne pripombe in predloge k predlogu nam lahko posredujete do 25. aprila 2024 na naslov: pravnasluzba@gzs.si.

Arhiv: Slovensko - madžarski poslovni forum SMART CITY

Ob priložnosti obiska madžarske poslovne delegacije v Sloveniji, v sodelovanju z Javno agencijo SPIRIT in madžarskimi partnerji, organiziramo Slovensko - madžarsko poslovno srečanje z bilateralnimi srečanji (B2B). Pričakujemo obisk madžarskih podjetij zainteresiranih za poslovno sodelovanje s slovenskimi na področju IKT in sicer pametnih mest in skupnosti, pametne tovarne in digitalizacije.

Arhivi