Tržne storitve

Novice


Arhiv: Promocija na Vrhu malega gospodarstva

 

4. Vrh malega gospodarstva bo 12. maja 2015 na GZS. Osrednja tema tokratnega Vrha bo financiranje malega gospodarstva.

 

Letošnji Vrh malega gospodarstva bo 4., obišče ga okoli 150 pomembnih podjetnikov in obrtnikov. O vsebini vrha pa informiramo okoli 10.000 podjetnikov in obrtnikov po državi.

Na vsakem Vrhu doslej smo oblikovali Agendo malega gospodarstva, to je predlog ukrepov za boljše poslovno okolje za malo gospodarstvo, samostojne podjetnike, mikro in mala podjetja.

Letošnji vrh bo malo drugače obarvan, saj ga bomo pretežno posvetili dostopu malega gospodarstva do financiranja in prednostnim ukrepom za izboljšanje poslovnega okolja, ki se jih bo lotilo ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo.

Spletna stran dogodka: http://vmg.gzs.si/

MOŽNOSTI PROMOCIJE NA DOGODKU

Promocijski paketi vam omogočajo izvedbo celovitih marketinških akcij, ki so usmerjene izključno na poslovno javnost. Vključujejo promocijo na dogodku, na spletnih straneh GZS, v e-časopisu, v vabilih, v stavbi GZS, na video reportaži, ki bo predvajana na YouTube kanalu GZS, na Facebook strani GZS itd.

Prednosti promocije za sponzorje:
- predstavitev vaših produktov in podjetja pred najaktivnejšimi podjetniki in drugimi visokimi gosti,
- visoka odmevnost dogodka v javnosti (poleg Vrha slovenskega gospodarstva je to največji dogodek GZS s takšno vsebino).

Za več informacij smo vam na voljo.

Eva Žontar
01 5898 480
eva.zontar@gzs.si

 

 

 


Fotogalerija