Tržne storitve

Novice


Arhiv: Sponzorstvo največjih dogodkov GZS

Vabimo vas k sodelovanju in promociji na največjih dogodkih GZS v letu 2016 in tudi največjih poslovnih dogodkih v Sloveniji. Promocijski paketi vam omogočajo izvedbo celovitih marketinških akcij, ki so usmerjene izključno na poslovno javnost. Udeleženci dogodkov bodo preko različnih promocijskih aktivnosti prišli v neposreden stik z vašo blagovno znamko.

Arhiv: Čas je za rast in poslovni razvoj

Zaupajte svoje načrte UniCredit Bank, da bomo skupaj raziskali možnosti za njihovo uresničitev s kratkoročnimi ali dolgoročnimi krediti, s strukturiranimi oblikami financiranja za kompleksne finančne projekte, z lizing financiranjem opreme ali osnovnih sredstev ali s pomočjo sredstev evropskih strukturnih skladov. Pri širjenju poslovanja vam pridemo nasproti s fleksibilnimi rešitvami, prilagojenimi vašim potrebam, ter vam v času nizkih obrestnih mer ponujamo fiksne obrestne mere za lažje načrtovanje vaših kreditnih obveznosti in obvladovanje rizika potencialnega dviga obrestnih mer v prihodnosti.

Arhiv: Točka promocije zdravja

Na portalu Točka promocije zdravja (www.gzs.si /tocka-zdravja) zbiramo storitve, produkte, novice in dogodke, namenjene zdravju na delovnem mestu.