Tržne storitve

Novice


Arhiv: Možnost promocije na Vrhu slovenskega gospodarstva

 

 

10. VRH SLOVENSKEGA GOSPODARSTVA
poziv gospodarstva slovenski politiki 

20. oktober 2015
Kongresni center Brdo pri Kranju
http://vrhgospodarstva.gzs.si

Na Vrhu slovenskega gospodarstva se gospodarstveniki sestanejo z najvišjimi predstavniki vlade in politike z namenom, da jim predstavijo stališča in zahteve gospodarstva ter z njimi razpravljajo o aktualnih temah.

Dogodka se vsako leto udeleži okoli 600 vodilnih direktorjev in predsednikov uprav, najvišji predstavniki politične javnosti in vlade ter drugih inštitucij. Dogodek je medijsko zelo odmeven.

Vrh je organiziran kot seja parlamenta gospodarstva s politiko, kjer udeleženci obravnavajo nujne kratkoročne ukrepe in dolgoročne strategije za izhod slovenskega gospodarstva iz krize. Gospodarstveniki so pripravili poziv politiki, s temeljnimi zahtevami za izhod iz krize, ki jih moramo takoj uresničiti, če se želimo vrniti na pot uspešnega razvoja. Predlagani ukrepi se nanašajo na področje pravne države, boljše poslovno okolje, nov razvojni zagon in odločno podporo izvozu.

Postanite pokrovitelj 10. Vrha slovenskega gospodarstvaNajpomembnejša slovenska poslovna javnost bo preko različnih promocijskih aktivnosti prišla v neposreden stik z vašo blagovno znamko.

Celotna ponudba je v priponki. 

Za več informacij smo vam na voljo!

Eva Žontar
01 5898 480
eva.zontar@gzs.si

Pripete datoteke

Fotogalerija