Tržne storitve

Novice


Arhiv: Sponzorstvo največjih dogodkov GZS

Vabimo vas k sodelovanju in promociji na največjih dogodkih GZS v letu 2016 in tudi največjih poslovnih dogodkih v Sloveniji. Promocijski paketi vam omogočajo izvedbo celovitih marketinških akcij, ki so usmerjene izključno na poslovno javnost. Udeleženci dogodkov bodo preko različnih promocijskih aktivnosti prišli v neposreden stik z vašo blagovno znamko.

NAGRADE GZS

Nagrade GZS za izjemne gospodarske in podjetniške dosežke so najstarejša in najprestižnejša tovrstna priznanja v Sloveniji.
10. marec 2016, Cankarjev dom
600 udeležencev:vodilni direktorji in predsedniki uprav, dosedanji nagrajenci, najvišji predstavniki politične javnosti in vlade, drugih inštitucij ter mediji.

VRH MALEGA GOSPODARSTVA

Gospodarstveniki se sestanejo z najvišjimi predstavniki vlade in politike z namenom predstavitve stališč in zahtev mikro in malih podjetij.
15. junij 2016, GZS 
180 udeležencev: direktorji mikro in malih podjetij, najvišji predstavniki politične javnosti in vlade ter mediji.

DAN INOVATIVNOSTI

Podelitev priznanj za najboljše inovacije na nacionalni ravni predstavlja najvišje priznanje inovativnim dosežkom slovenskih podjetij.
21. september 2016, Kongresni center Brdo pri Kranju 
300 udeležencev: direktorji inovativnih podjetij, vodje razvoja in inovatorji, predstavniki javnih raziskovalnih organizacij, predstavniki vladnih institucij in mediji.

VRH SLOVENSKEGA GOSPODARSTVA

Gospodarstveniki se sestanejo z najvišjimi predstavniki vlade in politike z namenom predstavitve stališč in zahtev gospodarstva.
8. november 2016, Kongresni center Brdo pri Kranju
600 udeležencev: vodilni direktorji in predsedniki uprav, najvišji predstavniki politične javnosti in vlade, drugih inštitucij ter mediji.

Lahko pa ste sponzor tudi katerega drugega od 600 dogodkov, ki jih vsako leto organizira GZS. 

Pripravljene imamo bogate promocijske pakete, ki poleg promocije na dogodku vključujejo tudi spletno oglaševanje, oglaševanje v e-časopisu, v reviji Glas gospodarstva in v poslovni stavbi GZS.


Več informacij:
Petja Orehek
E: petja.orehek@gzs.si
T: 01 5898 480


Fotogalerija