Zapri

 

Energy day in 2. Znanstvena konferenca SAEE

 

Vabimo vas na dogodka Energy Day in 2. Znanstveno konferenco SAEE (Slovensko združenje za energetsko ekonomiko), ki bosta potekala v četrtek, 22. novembra 2018, na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani.

ENERGY DAY (Ekonomska fakulteta, Lila dvorana, od 9. do 13. ure)

Energy Day je dogodek, ki ga organizira Ekonomska fakulteta Univerze v Ljubljani v sodelovanju z Agencijo za sodelovanje energetskih regulatorjev (Agency for the Cooperation of Energy Regulators – ACER), Agencijo za energijo ter  Slovenskim združenjem za energetsko ekonomiko (SAEE).

Cilj dogodka je širjenje znanja o energetski ekonomiki in regulaciji energetskih dejavnosti v kontekstu sprememb in vprašanj, s katerimi se danes srečuje energetski sektor Evropske unije in Slovenije. Želimo povezati akademike, študente in zaposlene na Univerzi v Ljubljani ter strokovnjake iz institucij ter reguliranih in drugih  podjetij.

Dogodek bo potekal v angleškem jeziku.

Program si oglejte v priponki.

2. ZNANSTVENA KONFERENCA SAEE (Ekonomska fakulteta, od 13. do 17. ure)

Slovensko združenje za energetsko ekonomiko (SAEE) v sodelovanju z Ekonomsko fakulteto UL prireja 2. znanstveno konferenco SAEE s področja energetske ekonomike. Začeli bomo z jutranjim Energy day, popoldne pa nadaljevali s predstavitvijo raziskovalnih prispevkov v okviru 2. konference SAEE.

Dogodek bo potekal v slovenskem jeziku. Več informacij si oglejte na spletni strani konference.

 

 

Udeležba na dogodkih je brezplačna. Prijave se zbirajo na tej povezavi, do ponedeljka, 19. novembra 2018.

 


Nagradni sklad

Pregled izobraževalnih dogodkov s področja energetske ekonomike si lahko ogledate 

tukaj:   pregled izobraževalnih dogodkov za 2019