Novice


Arhiv: 5. javni poziv za vključitev udeležencev v operacijo Podjetno v svet podjetništva 2014

5. javni poziv za vključitev udeležencev v operacijo Podjetno v svet podjetništva 2014

RRA Notranjsko-kraške regije, d.o.o. objavlja Javni poziv za vključitev v operacijo »Podjetno v svet podjetništva 2014 – Notranjsko-kraška regija«. Na javni poziv, ki bo odprt do 6.11.2014, se lahko prijavijo mladi brezposelni iz Notranjsko-kraške regije, ki imajo najmanj VI. stopnjo izobrazbe katerekoli smeri.

Namen operacije je spodbujanje podjetništva med mlajšimi brezposelnimi z višjo ali visoko stopnjo izobrazbe ter spodbujanje odpiranja novih delovnih mest. Temeljna ideja je ponuditi udeležencem, izbranim na javnem razpisu, strokovno pomoč in dodatna usposabljanja, ki jih potrebujejo pri razvoju podjetniške ideje v delujočo podjetje.

Delo bo potekalo v skupini z desetimi udeleženci, ki bodo v štirimesečnem obdobju, ko bodo zaposleni na RRA Notranjsko-kraške regije, d.o.o. pod vodstvom mentorjev razvili svojo poslovno idejo, pripravili poslovni načrt za ustanovitev podjetja in se usposabljali za podjetniško kariero ali večjo zaposljivost. Pri tem je cilj vsakega udeleženca, da v enem letu po zaključku usposabljanja ustanovi lastno podjetje, se samozaposli ali zaposli pri drugem delodajalcu. Skupina novoizbranih 10 udeležencev bo z delom začela predvidoma 10. 12. 2014.

Več informacij o operaciji Podjetno v svet podjetništva 2014.

Organizirana bo tudi predstavitev javnega poziva, ki bo v sredo, 22. 10. ob 13.00, v sejni sobi GZS OZ Postojna, Cankarjeva 6, 6230 Postojna.

Dodatne informacije:

  • Martina Erjavec, 05/721-22-42, martina@rra-nkr.si  
  • Jana Nadoh Bergoč, 05/721-22-48, jana@rra-nkr.s i
  • mag. Zdenka Žakelj, 05/721-22-40, zdenka@rra-nkr.si 

 

Razpisno dokumentacijo najdete tukaj

Fotogalerija

 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.