Novice


Arhiv: Pomoč in sodelovanje v akciji: REŠEVALCI ZA REŠEVALCE

REŠEVALCI za REŠEVALCE

 

Še pomnite uničujoče poplave na Balkanu, ki so prizadele več sto tisoč ljudi in povzročile ogromno gmotno škodo? Mi jih. Zlasti prizora reke Bosne, ki je poplavila mesto Doboj v samo 6 minutah. Voda je obenem povsem ohromila tudi tiste, ki vsak dan pomagajo drugim – reševalnim službam.

Zato smo septembra letos v Zavodu Innova5 s pomočjo slovenskih reševalcev, gasilcev in prostovoljcev pričeli z nevsakdanjim projektom nabave reševalnega vozila za omenjeno mesto. Tako zanimivim, da se je RTV Slovenija odločila spremljati našo pot do samega konca.


Ker izjemne situacije terjajo nevsakdanje pristope smo se v Zavodu Innova5 odločili posneti koledar, ki bo povsem drugačen od ostalih, atraktivnejši in unikaten. Prave reševalce smo prikazali v vlogi superjunakov z nadnaravnimi sposobnostmi, mesece pa opremili še z motivacijskimi reki.

S pridobljenimi sredstvi nameravamo kupiti rabljeno reševalno vozilo in ga obnoviti, da bo lahko še lep čas opravljalo poslanstvo reševanja človeških življenj.

Se vprašate zakaj rabljeno vozilo in ne novo?


Bosna še dolgo ne bo zmožna nadomestiti vsega, kar je bilo uničeno, potrebe pa narekujejo takojšnje rešitve. Proces dostave obnovljenega vozila je bistveno krajši (in cenejši), zaradi česar je uspeh akcije veliko bolj verjeten.

 
Vabimo Vas, da postanete eden od naših sponzorjev in pomagate napisati zgodbo o resničnih junakih, ki jim ni vseeno za tragične dogodke na Balkanu.


Za uspeh dokončanja projekta potrebujemo sponzorje, ki nam bodo stali ob strani in pomagali pokriti vsaj stroške tiska koledarjev. Prvotna naklada bo obsegala 3.000 kosov, strošek priprave in tiska znaša 5.000 EUR.

Krasili bomo stene številnih domov, pa tudi zdravstvenih in gasilskih ustanov po Sloveniji. Našo pot bo vse do konca spremljala ena od TV ekip RTV Slovenija!

 

Za dodatne informacijese lahko obrnete na 040 459 911 (Marko) ali 040 889 999 (Ivan). Vabimo vas tudi k ogledu naše spletne strani in video napovednika koledarja!


Pripeti dokumenti

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.