Novice


Arhiv: SEMINAR: Aktualne spremembe in novosti na področju DDV - Postojna, 05.12.2013

  Popust za člane GZS  


Območna zbornica Postojna organizira aktualni strokovni seminar:

AKTUALNE SPREMEMBE IN NOVOSTI NA PODROČJU DDV

v četrtek, 05. decembra 2013 od 9h do 14h,
sejna dvorana GZS OZ Postojna, Cankarjeva 6, Postojna

Letos smo bili priča številnim spremembam in dopolnitvam glede obračunavanja DDV. Na podlagi praktičnih primerov vam bomo predstavili vse novosti, ki sta jih prinesli noveli ZDDV-1G in ZDDV-1H, zato se nam pridružite na seminarju. 

VSEBINA SEMINARJA:

 

  • Nova pravila obračunavanja DDV – spremembe priobdavčevanju nekaterih storitev, spremembe pri prometu blaga znotraj EU.
  • računi in njihov pomen – novosti na področju izdajanja računov, novi obvezni elementi, roki za izdajo, kdaj jih evidentiramo, kdaj nastane obveznost za obračun DDV in kdaj pridobimo pravico do odbitka DDV, kako jih pravilno evidentiramo
  • predplačila za čezmejne storitve in obdobje obračuna, poročanja
  • druge aktualne novosti, pojasnila
  • novostina področju obračunavanja prispevkov
  • nova poročanja REK obrazci
  • vaša vprašanja

 

Imate tudi vi vprašanje, ki ni med naštetimi? Lahko nam ga posredujete na tina.janus@gzs.si  in izpostavili ga bomo na seminarju!

KOMU JE SEMINAR NAMENJEN:
vsem računovodskim delavcem in ostalim, ki se srečujejo s problematiko davka na dodano vrednost in njegovega obračunavanja ter želijo biti na tekočem z novostmi in odpraviti morebitne dileme, ki se jim porajajo v praksi.

SEMINAR BO VODILA:
Marija Verbančič, dipl. oec., davčna svetovalka, članica Zbornice davčnih svetovalcev Slovenije in Zbornice računovodskih servisov, predavateljica na šoli za računovodje in knjigovodje za pridobitev nacionalne poklicne kvalifikacije z dolgoletnimi praktičnimi izkušnjami s področju vodenja poslovnih knjig za podjetja, samostojne podjetnike, društva

KOTIZACIJA:

  • Za člane GZS znaša kotizacija 105,00 EUR + 22% DDV za posameznega udeleženca iz podjetja, člana GZS
  • za ostale udeležence 150,00 EUR+ 22% DDV za posameznega udeleženca iz podjetja, ki ni član GZS

Kotizacija vključuje udeležbo na seminarju, gradivo ter prigrizek med odmorom.
Kotizacijo je potrebno nakazati pred pričetkom seminarja na poslovni račun Gospodarske zbornice Slovenije, številka 02924-0017841495, sklic 3100 + matična številka vašega podjetja.

Prijavite se lahko preko on-line prijavnice najkasneje do ponedeljka 02. decembra 2013 ali na e- naslov tina.janus@gzs.si. Eventualne odjave sprejemamo do 03.12. 2013 do 12.00 ure na naš e-naslov, pri kasnejših odjavah ali neudeležbi kotizacijo zaračunamo v celoti oziroma je ne vračamo.

Dodatne informacije:
GZS, Območna zbornica Postojna
Tel.: 05/7200 110
E-naslov: oz.postojna@gzs.si

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.