Novice


Arhiv: Javni razpis RS za poslovno odličnost - PRSPO za leto 2012

Obveščamo Vas, da je 21. februarja 2012 na Ministrstvu za gospodarski razvoj in tehnologijo potekala novinarska konferenca s ciljem promocije poslovne odličnosti v naši državi.

Na novinarski konferenci so minister za gospodarski razvoj in tehnologijo mag. Radovan Žerjav, direktor Urada RS za meroslovje dr. Samo Kopač in predsednik uprave TPV d.d. Novo mesto g. Vladimir Gregor Bahč predstavili temeljne poudarke iz javnega razpisa za priznanje RS za poslovno odličnost - PRSPO za leto 2012.  Vsi sodelujoči na novinarski konferenci so poudarili pomen stalnih izboljšav, inovativnosti in uporabe evropskega modele EFQM za dvig konkurenčnosti. Obenem so spodbudili uspešna slovenska podjetja in javne inštitucije k prijavi in ocenitvi po evropskih kriterijih.

Rok za oddajo vlog za kandidaturo za PRSPO 2012 je 9. maj.

Več si lahko preberete v priloženem sporočilu za javnost, informacijah o modelu odličnosti ter na spletni strani urada

http://www.mirs.gov.si/
http://www.mirs.gov.si/si/delovna_podrocja/poslovna_odlicnost_prspo/prspo_drzavna_nagrada_za_odlicnost/prijava/

Za vse dodatne informacije povezane z razpisom ter možnostjo osebne predstavitve sistema ocenjevanja za priznanje, modela odličnosti EFQM in vprašanj pri pripravi vloge za kandidaturo smo Vam vedno z veseljem na razpolago po e-pošti loredana.leon@gov.si ali telefonu 01-244-2734.

Fotogalerija

 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.