Novice


Arhiv: Javni poziv za sofinanciranje postopka pridobitve osnovnega certifikata Družini prijazno podjetje v letu 2012

Ekvilib Inštitut je objavil Javni poziv za sofinanciranje postopka pridobitve osnovnega certifikata Družini prijazno podjetje iz sredstev Evropskega socialnega sklada v letu 2012.

Pridobitev certifikata je svetovalni ter revizorski postopek, ki pomaga delodajalcem uvajati ukrepe za boljše upravljanje s človeškimi viri s poudarkom na usklajevanju poklicnega in družinskega življenja zaposlenih.

Prijavitelji se lahko vključijo v postopek pridobitve osnovnega certifikata Družini prijazno podjetje od 26.1.2012 dalje. Sofinanciranje bo omogočeno prvim 40 (štiridesetim) prijaviteljem, ki se bodo s formalno popolno dokumentacijo prijavili na javni poziv ter izpolnjevali vse pogoje za prijavo in sofinanciranje postopka.

Višina sofinanciranja stroška pridobitve osnovnega certifikata je 80 odstotkov celotnega stroška pridobitve osnovnega certifikata.

  

INFORMATIVNI DAN ZA ZAINTERESIRANA PODJETJA IN ORGANIZACIJE

Za vsa zainteresirana podjetja bo 15.2.2012 v Ljubljani v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije (Dimičeva 13, Dvorana G) ob 9. uri organiziran informativni dan.
Udeležbo lahko potrdite na petra@ekvilib.org ali na telefonski številki 01/430 37 51.

Celotna razpisna dokumentacija je objavljena na spletni strani certifikata.

Operacijo delno financira Evropska unija, in sicer iz Evropskega socialnega sklada. Projekt se izvaja v okviru Operativnega programa razvoja človeških virov za obdobje 2007 – 2013, četrte razvojne prioritete »Enakost možnosti in spodbujanje socialne vključenosti« in prednostne usmeritve 4.1. »Enake možnosti na trgu dela in krepitev socialne vključenosti«.

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.