Novice


Arhiv: Le še 2 dni časa za prijavo na javni razpis za sofinanciranje kadrovskih štipendij delodajalcem

Javni sklad RS za razvoj kadrov in štipendije obvešča, da je le še 2 dni časa za prijavo na javni razpis za sofinanciranje kadrovskih štipendij delodajalcem

Sklad je 12. 8. 2011 objavil javni razpis za neposredno sofinanciranje kadrovskih štipendij delodajalcem za šolsko/študijsko leto 2011/2012. Rok za oddajo vlog je do vključno 30. 3. 2012.

Predmet javnega razpisa je neposredno sofinanciranje kadrovskih štipendij, ki jih bodo delodajalci izplačevali od vključno šolskega/študijskega leta 2011/2012 do zaključka izobraževanja po javno veljavnih izobraževalnih programih poklicnega in srednješolskega izobraževanja, študijskih programih višjega izobraževanja, dodiplomskih in podiplomskih magistrskih ali doktorskih študijskih programih.

Na razpis se lahko prijavijo štipenditorji - pravne osebe s sedežem ali prebivališčem v Republiki Sloveniji in ustrezajo razpisnim pogojem.

Sofinanciranje sklada znaša 50% dodeljene in izplačane kadrovske štipendije, vendar največ v višini 30% minimalne plače.

Dodatne informacije so na voljo v času uradnih ur med 9. in 12. uro pri Kseniji Yoder Batič in Bogdani Fink in sicer telefonsko na številki 01 434 58 82 ali 01 434 58 84 oz. na e-poštnem naslovu kadrovske@sklad-kadri.si ter na spletni strani sklada www.sklad-kadri.si.

Fotogalerija

 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.