Novice


Arhiv: Promocija deficitarnih in perspektivnih poklicev v Notranjsko-kraški regiji

  Teden za mlade, ki se odločajo za poklic

Med 18. in 22. oktobrom 2011 bo potekala promocija deficitarnih in perspektivnih poklicev v Notranjsko-kraški regiji.

Osrednji dogodek bo potekal 21. oktobra med 9.00 in 14.00 uro na Šolskem centru v Postojni.

Ob tem bodo potekali tudi dnevi odprtih vrat pri delodajalcih. V okviru promocije bodo osnovnošolci, njihovi starši in svetovalni delavci lahko iz prve roke dobili podrobne informacije o poklicih, kot so mizar, gozdar, zdravstvena nega, bolničar, mehatronik, orodjar, strojni, računalniški in elektrotehnik, aranžer, kuhar, natakar, kozmetik,kamnosek in zidar.

Namen promocije je spodbuditi mlade, da se v večji meri odločajo za poklice, po katerih povprašujejo delodajalci v regiji ter obenem spodbuditi podjetja, da razpišejo štipendije za tiste poklice, za katere je med mladimi zanimanje.

Promocijo organizira RRA Notranjsko-kraške regije v sodelovanju z Območno gospodarsko zbornico Postojna ter ostalimi izobraževalnimi in podpornimi institucijami v regijami. Dogodek je del projekta regijska štipendijska shema, ki ga sofinancira Evropska unija iz sredstev Evropskega socialnega sklada.

Dodatne informacije in razpored dogodkov dobite na spletni strani http://www.rra-nkr.si/o-rra/aktualno/novice&idn=247 ali po telefonu 05 721 22 40.

Dobro je videti dlje!

Dodatne informacije:
GZS: Območna zbornica Postojna

Tel.: 05/7200 110
e-naslov: oz.postojna@gzs.si 
 

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.