Novice


Arhiv: Program Erasmus za podjetnike-evropski program izmenjave podjetnikov

Center za sodelovanje z gospodarstvom, ki deluje v okviru Univerze na Primorskem, izvaja evropski program izmenjave podjetnikov (Erasmus for Young Entrepreneurs).

Namen programa je, da si bodoči in mladi podjetniki (podjetje<3leta) nabirajo znanje v podjetniških veščinah pri izkušenih podjetnikih (podjetje>3leta) v tujini. Velja tudi obratno, da tuji mladi podjetniki pridejo nabirat izkušnje k izkušenim slovenskim podjetnikom. Izmenjava oz. tovrstno usposabljanje lahko poteka najmanj 1 mesec in največ 6 mesecev (lahko v več fazah). Program je odprt za vse sektorje in dejavnosti.

Program nima nobenega prijavnega roka, podjetniki se lahko prijavijo kadarkoli prek spletne strani www.erasmus-entrepreneurs.eu (gumb APPLY NOW) z izpolnitvijo e-obrazca (v angleščini).

Novi podjetniki morajo k prijavi dodati še življenjepis v angleščini ter poslovni načrt (v slovenščini s kratkim povzetkom v angleščini). Izkušeni podjetniki pa k prijavi dodajo le življenjepis.

Naš center pri tem sodeluje kot posredniška organizacija, ki pomaga pri prijavah v bazo podjetnikov, pri iskanju ustreznih partnerjev-podjetij v tujini, kjer si želijo nabirati podjetniška znanja ter pri izvedbi same izmenjave, za katero novi podjetniki prek nas pridobijo tudi finančna sredstva (za kritje stroškov prevoza, prehrane in namestitve).

Za dodatne informacije in pomoč vam je na voljo g. Sebastjan Rosa

Lep pozdrav,

Sloveska posredniška organizacija – Erasmus za mlade podjetnike
Univerza na Primorskem
Znanstveno-raziskovalno središče Koper
Center za sodelovanje z gospodarstvom
Garibaldijeva 1
6000 Koper, Slovenija
Tel.: +386 5 663 77 13
Fax.: +386 5 663 77 82
e-mail:  sebastjan.rosa@zrs.upr.si

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.