Novice


Arhiv: Posvet s predstavniki MVZT ter Službe vlade za razvoj in evropske zadeve za gospodarstvenike Notranjsko - kraške regije

Ministrstvo za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo
v sodelovanju z GZS Območno zbornico Postojna

vljudno vabi na:

Posvet s predstavniki MVZT  ter Službe vlade za razvoj in evropske zadeve za gospodarstvenike Notranjsko - kraške regije,
 ki bo v sredo, 17. februarja  2010, ob 10. uri
v sejni dvorani GZS OZ Postojna (Cankarjeva 6, Postojna).

Na Ministrstvu za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo smo v sodelovanju z Ministrstvom za gospodarstvo ter z območnimi gospodarskimi zbornicami v začetku leta 2009 pripravili niz posvetov z gospodarstveniki po slovenskih regijah. Seznanili smo vas z načrtovanimi javnimi razpisi s področja spodbujanja tehnološkega razvoja, protikriznimi ukrepi vlade in prisluhnili predlogom.

Hkrati smo obljubili, da bomo posvete čez leto dni ponovili in skupaj z vami kritično preverili uspeh lanskoletnih javnih razpisov, namenjenih gospodarstvu, protikriznih ukrepov vlade ter kje vidite možnosti za boljše sodelovanje med gospodarstvom in znanostjo ter za večjo učinkovitost razpisov, ki jih razpisuje država.

Ministrstvoma za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo ter za gospodarstvo se bodo tokrat na posvetih pridružili še predstavniki Službe vlade za razvoj in evropske zadeve. Poleg ministra za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo Gregorja Golobiča, bo na posvetu sodelovala mag. Darja Radić, državna sekretarka Ministrstva za gospodarstvo.

Veselimo se srečanja z Vami.

PRIJAVE:
Prijavite se lahko preko online prijavnice spodaj do petka 12. februarja 2010.
Da bo posvet vsebinsko res naravnan na teme, ki vas zanimajo vas vabimo, da na koncu online prijavnice napišete svoja vprašanja na katera bi želeli, da vam prisotni odgovorijo in tako izboljšate izvedbo posveta.

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.