Novice


Arhiv: Izšel je nov KATALOG REGIJSKIH IZDELKOV ZELENEGA KRASA

 

                    

KATALOG REGIJSKIH IZDELKOV ZELENEGA KRASA

Izšel je  nov katalog regijskih izdelkov Zelenega krasa 2018

Izdelki z dušo in okusom

Izbrati in kupiti kakovosten lokalni izdelek zdaj ni več težava, si moramo priznati ob prebiranju letošnjega prodajnega kataloga ponudbe Zelenega krasa.
V njem se predstavlja 28 lokalnih proizvajalcev in ustvarjalcev z izdelki, ki so narejeni s skrbnostjo, trudom, veseljem in zavedanjem, da je domače in lokalno vredno ohranjati.
S tem zavedanjem smo se tudi letos, že deveto leto zapored, na RRA Zeleni kras lotili priprave kataloga, s katerim dvigujemo prepoznavnost lokalnih izdelkov in pospešujemo prodajo le-teh ter krepimo našo identiteto. Pomembno mesto v katalogu imajo letos izdelki domače in umetnostne obrti, ki navdušujejo s svojo izvirnostjo, lepoto in kakovostjo ter domiselno ohranjajo vez med tradicijo, izročilom in sodobnostjo. Veseli in ponosni smo, da postaja lokalna ponudba na Zelenem krasu iz leta v leto ne le večja temveč tudi bolj raznolika. In da imamo izdelke z dušo in okusom.


Vabimo vas k ogledu novega kataloga regijskih izdelkov Zelenega krasa. V želji, da boste v njem našli primerna darila za poslovna ali zasebna praznična obdarovanja, se vam zahvaljujemo za podporo lokalni ponudbi. Letošnja izdaja kataloga je samo v elektronski obliki in je na voljo na tej povezavi:
http://www.rra-zk.si/materiali/priloge/slo/zelenikras_katalog_2018_web.pdf

Za naročila izdelkov se obrnite neposredno na prodajalce. Večino izdelkov domače in umetnostne obrti si lahko ogledate v TIC Galerija Postojna.

Fotogalerija

 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.