Novice


Arhiv: Podelitev priznanj za najboljše inovacije v Primorsko-notranjski regiji - Pivka, 11.06.2019

Podelitev priznanj za najboljše inovacije v Primorsko-notranjski regiji 2019

v okviru 
DNEVA INOVATIVNOSTI na Zelenem krasu 2019 s sloganom
NAREDIMO DRUGAČE!

ki bo v torek, 11. junija 2019, ob 13:00
v avli Krpanovega doma v Pivki.

PROGRAM:

12:30-13:00

Prihod udeležencev, registracija

13:00 – 13:15

Pozdravni nagovori
mag. Boštjan Požar, direktor RRA Zeleni kras in GZS RZ Postojna
Robert Smrdelj, župan Občine Pivka
Marko Rupar, predsednik Sveta Primorsko-notranjske regije
Goran Petek, predsednik upravnega odbora GZS Regionalne zbornice Postojna

13:15 – 14:45

Gospodarski forum - okrogla miza
Kako naj se podjetje loti spodbujanja inovativnosti? Kaj je pri tem pomembno in katere so največje ovire? Kako reševati probleme, s katerimi se podjetje še ni srečalo? Kakšne so razlike med inoviranjem v velikih in malih podjetjih? Ali mora biti v podjetju prav vsak inovativen, da bo podjetje uspešno? Kako kreirati nova delovna mesta v podjetju? Kako pomembno je upoštevanje načel design thinkinga?

dr. Andrej Pompe, predsednik in idejno-vsebinski vodja mednarodne poslovne šole BrandBusinessSchool ter predavatelj na GEA College, marketinški strokovnjak, avtor knjige Ustvarjalnost in inovativnost.

dr. Blaž Zupan, docent na katedri za podjetništvo na EF v Ljubljani, specializiran za razvoj novih idej, produktov in storitev, ustanovitelj in solastnik več podjetij v Sloveniji in tujini, svetuje s področja inovativnosti, analiz domačega in mednarodnega trga, poslovnih priložnosti, trženja, financiranja in iskanja novih idej pri razvoju izdelkov in storitev s pomočjo t.i. "Design thinkinga" in Lean (vitke) metode.

 dr. Rok Stritar, strokovnjak s področja "Design Thinkinga", ustanovitelj in lastnik podjetja Kibuba d.o.o. Poleg razvoja lastnega podjetja se ukvarja še z poučevanjem in mentorstvom na področju podjetništva ter povečevanjem produktivnosti in izboljševanjem organizacije v večjih organizacijah.

 mag. Boštjan Božič, poklicno deluje v podjetju Efos iz Razdrtega na področju prodaje in marketinga sistema za avtomatsko spremljanje in napovedovanje škodljivcev Trapview, ki je v letu 2018 prejel zlato priznanje za inovacijo Trapview na državni ravni. Raziskovalno in akademsko pa se je v preteklosti v okviru magistrskega študija in kot asistent na Univerzi v Mariboru ukvarjal s projektnim managementom in managementom tehnologij in inovacij.

14:45 – 14:50

Nagovor: mag. Sonja Šmuc, generalna direktorica GZS

14:50 – 15:20

Podelitev priznanj inovatorjem v Primorsko-notranjski regiji 2019

15:20 –

Zaključek in pogostitev

Spremljevalni program: razstava nagrajenih inovacij

Dogodek bo moderirala Marjana Grčman, RTV Slovenija

 

Operacija je sofinancirana s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo
ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Fotogalerija

Obrazec za prijavo





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.