Novice


Arhiv: Povabilo k sodelovanju: projekt ProsperAMnet

POVABILO K SODELOVANJU!

Spoštovani.

Na Združenju kovinske industrije smo skupaj z Gospodarsko zbornico Slovenije pričeli z implementacijo projekta ProsperAMnet - Progressing Service Performance and Export Results of Advanced Manufacturers Networks, kar pomeni:

„Napredne storitvene zmogljivosti in izvozni rezultati mrež „naprednih proizvajalcev.“

Projekt zastopa 10 projektnih partnerjev iz Srednje Evrope, in sicer z namenom podpore „napredne proizvodnje z naprednimi storitvenimi zmogljivostmi“ za doseganje še večje odličnosti pri njihovih poslovnih storitvah.

V sklopu projekta smo zato za podjetja razvili inovativno spletno orodje: Monitor ISE. Če si vaše podjetje želi izboljšati prodajo svojih industrijskih storitev ter pridobiti podrobnejšo identifikacijo svojih storitev, ki jih je mogoče tudi uspešno izvažati, vas potem vabimo k sodelovanju ter preizkusu Monitorja ISE.

Monitor ISE trenutno uporablja že več kot 300 podjetij iz Avstrije in Nemčije, kar je odlična priložnost primerjave s podjetji iz tega okolja. Monitor ISE je že na voljo v slovenskem jeziku, in sicer na povezavi https://www.ise-monitor.eu/index.php?id=15&L=3 ter je popolnoma BREZPLAČEN za uporabo. Več dodatnih informacij pa v nadaljevanju spodaj…

Več o projektu pa na tej POVEZAVI.

Ste “napredni proizvajalec” in bi želelipostati še uspešnejši pri svojih poslovnih storitvah?

Vljudno vabljeni k preizkusu in uporabi “Monitorja ISE”!

Monitor ISE

BISTVO IDEJE… Storitve so izredno pomembne za uspešnost proizvodnih podjetij. Za uspešno poslovanje v storitveni dejavnosti je potrebno prilagoditi različna območja znotraj samega podjetja, poleg tega pa je ključnega pomena nenehno merjenje lastnega razvoja.

KAKŠNO KORIST IMAM? Monitor ISE vam bo podal natančno analizo trenutnega stanja poslovnih storitev v vašem podjetju, hkrati pa primerjavo z vsemi drugimi podjetji, ki so vpisani v ISE monitor. Storitev je brezplačna, vsi podatki pa bodo obravnavani strogo zaupno!

SMO PRIDOBILI VAŠE ZANIMANJE? Monitor se nanaša na podjetja z naprednimi poslovnimi storitvami (Advanced Manufacturers), ki svojo dejavnost opravljajo v Sloveniji v enem izmed naslednjih sektorjev:

  • Proizvodnja računalnikov, elektronskih in optičnih izdelkov (SKD 26)
  • Proizvodnja električnih naprav (SKD 27)
  • Proizvodnja drugih strojev in naprav (SKD 28)

12 dimenzij industrijske odličnosti storitev

Monitor jedostopen preko spodnje povezave s klikom na spodnji gumb.

Monitor ISE

Kontakt terveč informacij:GZS – Združenje Kovinske industrije

Željko Jokić

svetovalec

zeljko.jokic@gzs.si,+ 386 1 58 98 308

Ta projekt transnacionalnega sodelovanja je financiran s strani Interreg CENTRAL EUROPE

www.interreg-central.eu/prosperamnet

Fotogalerija

 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.