Novice


Arhiv: Motivacijski trening - osebno moramo rasti! - Postojna, 17.04.2012

Popust za člane GZS 

Območna zbornica Postojna organizira:

MOTIVACIJSKI TRENING
Osebno moramo rasti!
- menedžerski moto 2012 -
v torek, 17. aprila 2012 ob 15:00 uri
GZS-Območna zbornica Postojna,
sejna soba, Cankarjeva ulica 6, Postojna

STROKOVNA IZVAJALKA:
Florence Maria Bratuž
, dipl.org. kadrovskih in izobraževalnih procesov. Po naravi je odprt in pozitiven motivator. Njena naloga je predvsem ozaveščanje in informiranje ljudi, ki potrebujejo osebnostni razvoj in trening, saj se stvari same od sebe ne bodo obrnile na bolje - potreben je osebni angažma.
Zato so njene delavnice kot samostojna enota: dajejo energijo, silijo k razmišljanju in motiviranju ali pa kot odlična motivacija omogočajo vstop v resnejši in trajnostni trening socialnih kompetenc po metodi Adler Social Coaching:

STE UJETI V ZAČARANEM KROGU?

Kaj lahko v tem novem okolju stori posamezno podjetje? Kako prestrukturirati vrednote, jih začeti udejanjati in živeti na poti sreče in uspeha? Z razvojem socialnih kompetenc.
Socialne kompetence so sposobnost shajanja s seboj in s svojo okolico. Kdor dobro shaja s seboj, ima dobro samopodobo in živi življenje skladno s svojimi željami in poslanstvom – z ozaveščanjem, da je vsak posameznik pomemben člen organiziranega ekosistema se vzpostavi ravnovesje, spoštovanje ter zaupanje.

Če želimo spremeniti dosedanje obnašanje – staro navado, je potrebno iti čez proces, kjer se bomo zopet naučili poslušati svoje želje in razviti sposobnost zaupanja v lastno vrednost.

Naloga gospe Florence je, da v zaposlenih vzbudi drugačen pogled na situacijo. Turbulentni časi niso le vir problemov - so tudi vir mnogih priložnosti. Zaposleni lahko prepoznajo priložnosti, če imajo pravo miselnost - takšno, ki jim bo dovolila sprejeti odgovornost, vzbudila pripravljenost na sodelovanje in osredotočenost v zadovoljstvo kar največjega števila kupcev. Ko enkrat vzamemo vajeti v svoje roke in ne obtožujemo drugih za svoj neuspeh, je to vstopnica na poti do osebnega in poslovnega uspeha - uspešni poslovneži se namreč dobro zavedajo, kako ima zagrenjen delavec, uničujoč vpliv nase in na vse v svojem neposrednem delovnem okolju - naloga gospe Florence je, da to prepreči.

VSEBINA TRENINGA:

  • Narava kot celota, tim kot celota
  • Različnost posameznikov kot prednost
  • Notranji osebnostni kompas
  • Osebnostna integriteta zahteva odložitev mask
  • To je miselnost, ki vodi k uspehu tudi v trenutnih časih!

KOTIZACIJA:

  • Za člane GZS Območne zbornice Postojna znaša kotizacija 70,00 EUR (z vključenim DDV) na udeleženca. Vsakemu naslednjemu udeležencu tega seminarja iz istega podjetja (članice GZS) priznavamo pri plačilu kotizacije 20% popust.
  • za ostale znaša kotizacija 100,00 EUR (z vključenim DDV),

Kotizacija vključuje udeležbo na seminarju, gradivo ter prigrizek med odmorom.
Kotizacijo je potrebno nakazati pred pričetkom seminarja na poslovni račun Gospodarske zbornice Slovenije, številka 02924-0017841495, sklic 3100 + matična številka vašega podjetja.

Prijavite se lahko preko on-line prijavnice najkasneje do petka, 13. aprila 2012 do 12 ure ali na e- naslov tina.janus@gzs.si. Eventualne odjave sprejemamo do petka, 13.04.2012 do 12.00 ure na naš e-naslov, pri kasnejših odjavah ali neudeležbi kotizacijo zaračunamo v celoti oziroma je ne vračamo.

DODATNE INFORMACIJE:
GZS, Območna zbornica Postojna
Tel.: 05/7200 110
E-naslov: oz.postojna@gzs.si 

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.