Novice


Arhiv: Online izobraževanje: Personalizacija prodajnega pristopa za dvig učinkovitosti- 22.9.2023 ob 9h

Vabilo online izobraevanje Personalizacija prodajnega pristopa za dvig uinkovitosti- 22.9.2023 ob 9h Regionalna zbornica Postojna

Vabimo vas na online izobraževanje:

Personalizacija prodajnega pristopa za dvig učinkovitosti

 

Uspeh podjetja je odvisen od tega, koliko izdelkov in storitev uspejo prodati. Z mlačnim prodajnim pristopom, ki ne upošteva psihologije sprejemanja odločitev strank, se kar pri 80 % prodajnih sestankov izgubi priložnost za uspešno sklenitev posla.

Opolnomočite prodajno ekipo z orodji in tehnikami za učinkovito vodenje prodajnega dialoga z različnimi strankami: od razumevanja, kaj stranko vodi do odločitve; priprave ponudbe, ki nagovori in usmeri k nakupu; vzpostavitve čustvene stabilnosti prodajalca pri soočanju z ugovori in zavrnitvami – do uspešnega zaključka prodaje.

 

VSEBINA:

  • povečajmo prepričljivost komunikacije v prodaji,
  • kaj in kako sporočamo besedno in nebesedno, zgradimo dober stik,
  • kateri so ključni elementi »na kožo pisane« ponudbe, in kakšna je vloga prodajnega pisma,
  • kako voditi stranko do odločitve: postavljanje pravih vprašanj ter
  • na kakšen način zapreti ugovore strank in zaključiti prodajo.

PREDAVATELJICA: 

Erika Križnar, mag. org. že tretjem desetletju svoje kariere v poslovnem okolju, pridobiva raznovrstne izkušnje dela z ljudmi. Pri delu v nabavi in vodenju prodajnega tima je razvila in vnesla v prakso komunikacijske, motivacijske, prodajne in pogajalske veščine. Primere iz prakse spretno vnaša v svoja predavanja ter tako popestri vsebino in udeležencem približa praktično vrednost tematike, ki jo predstavlja. Pri delu jo vodijo entuziazem, močna volja, pozitivna energija in vztrajnost. Je mednarodno licencirana mojstrica praktik NLP (INLPTA) ter certificirana coachinja po programu Neuroeducation. Diplomirala je iz Upravljanja in poslovanja nato pa je svoje strokovno znanje nadgradila še s strokovnim magisterijem iz Organizacije in managementa.

KOTIZACIJA: 

Člani GZS: 120,00 € + DDV na udeleženca 
Nečlani: 150,00 € + DDV na udeleženca

 

Cena zajema udeležbo na online dogodku, gradivo in potrdilo o udeležbi. Potrdilo se izda na zahtevo udeleženca. Dogodek bo trajal 3 šolske ure. 

 

PRIJAVE:

Prijave sprejemamo na podlagi obvezne online prijave spodajdo torka, 19.9 do 12 ure. Omenjeni datum je tudi skrajni rok za morebitno odpoved udeležbe. V nasprotnem primeru vam kotizacijo zaračunamo v celoti! Na podlagi prijave vam bomo dan pred dogodkom poslali povezavo in geslo za dostop do online izobraževanja.

 

PLAČILO:

Kotizacijo je potrebno predhodno nakazati na poslovni račun GZS pri NLB: 02924-0017841495 sklic 3100 - matična številka vašega podjetja.

 

Prijava na dogodek

Dodatne informacije

Email: oz.postojna@gzs.si

Telefon: 05 7200 110

Gospodarska zbornica Slovenije

Regionalna zbornica Postojna

Cankarjeva ulica 6, 6230 Postojna

t: 05 7200 110

e: oz.postojna@gzs.si

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.