Novice


Arhiv: Online izobraževanje: Preproste rešitve za dolgotrajno preprečevanje izgorelosti - 28.9.2023

Vabilo online izobraevanje Preproste reitve za dolgotrajno prepreevanje izgorelosti- 28.9.2023 ob 9h Regionalna zbornica Postojna

Vabimo vas na online izobraževanje:

Preproste rešitve za dolgotrajno 

preprečevanje izgorelosti

 VSEBINA:

  • Kaj je izgorelost?
  • Kako se izgorelost kaže na posamezniku?
  • Mentalna in fizična stanja izgorelosti.
  • Kakšni so vzroki za stanje izgorelosti: 
  • Delovna obremenjenost.
  • Pomanjkanje kontrole.
  • Odsotnost nagrad in prepoznavanja.
  • Slabi odnosi.
  • Odsotnost pravičnosti.
  • Neujemanje vrednot.
  • Opravljanje nalog, ki nas bremenijo.
  • Kako lahko izgorelost preprečimo?
  • Izgorelost - priprava načrta preprečevanja in okrevanja od izgorelosti.

CILJ DELAVNICE:
Veliko vodij verjame, da zadovoljstvo zaposlenih ne vpliva na poslovne rezultate podjetja. Zaradi zasledovanja poslovnih rezultatov podjetja velikokrat zanemarijo pomembnost zadovoljstva zaposlenih in njihov doprinos k razvoju. Zaposleni so pomemben del organizacije in njihovo zadovoljstvo lahko drastično vpliva na vzdušje v podjetju in poslovne rezultate.

Izgorelost je eden od razlogov zakaj zaposleni v večji meri koristijo bolniške dopuste, so na delovnem mestu neučinkoviti ali nemotivirani ali pa delovno mesto celo zapustijo. Na tokratni delavnici bomo spoznali kaj je izgorelost, zakaj do nje pride, nato pa bomo naredili plan okrevanja s pomočjo vaj in samorefleksije, zato da vnaprej prepoznamo morebitne zametke izgorelosti in
najdemo način kako jo preprečiti.

 

PREDAVATELJICA: 

Dr. Marijeta Kobetič,  doktorica znanosti s področja pedagogike. Doktorirala je leta 2017 na Oddelku za pedagogiko in andragogiko na Filozofski fakulteti Univerze v Ljubljani. Transakcijski analitik – svetovalec (Transactional analyst – Counsellor). Naziv pridobila pod mentorstvom dr. Zorana Milivojevića, dr med. spec. TSTA in mag. Ivane Mandarić, učiteljice in supervizorke transakcijske analize (PTSTA-P) . Certificirana coachinja. Nosilka EMCC Global (EIA) Practitioner level akreditacije. Akreditirana coachinja. Nosilka ACC akreditacije, ki jo podeljuje ICF (International Coaching Federation). Članica Slovenskega Coaching združenja. Slovensko coaching združenje je del globalne mreže European Mentoring and Coaching Council. Članica International Coaching Federation in ICF Chapter Slovenia. Svetovalka z večletnimi izkušnjami v socialnem delu, izoraževanju in podjetništvu.

KOTIZACIJA: 

Člani GZS: 120,00 € + DDV na udeleženca 
Nečlani: 150,00 € + DDV na udeleženca

 

Cena zajema udeležbo na online dogodku, gradivo in potrdilo o udeležbi. Potrdilo se izda na zahtevo udeleženca. Dogodek bo trajal 3 šolske ure. 

 

PRIJAVE:

Prijave sprejemamo na podlagi obvezne online prijave spodajdo torka, 26.9. do 12 ure. Omenjeni datum je tudi skrajni rok za morebitno odpoved udeležbe. V nasprotnem primeru vam kotizacijo zaračunamo v celoti! Na podlagi prijave vam bomo dan pred dogodkom poslali povezavo in geslo za dostop do online izobraževanja.

 

PLAČILO:

Kotizacijo je potrebno predhodno nakazati na poslovni račun GZS pri NLB: 02924-0017841495 sklic 3100 - matična številka vašega podjetja.

 

Prijava na dogodek

Dodatne informacije

Email: oz.postojna@gzs.si

Telefon: 05 7200 110

Gospodarska zbornica Slovenije

Regionalna zbornica Postojna

Cankarjeva ulica 6, 6230 Postojna

t: 05 7200 110

e: oz.postojna@gzs.si

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.