Novice


Arhiv: Online delavnica: Medkulturno komuniciranje - 10.10.2023 ob 9h

Vabilo online delavnica Medkulturno komuniciranje - 10.10.2023 ob 9h Regionalna zbornica Postojna

Vabimo vas na online delavnico:

Medkulturno komuniciranje 

 

 

VSEBINA:

Na delavnici o medkulturnem komuniciranju boste spoznali, kako kultura vpliva na komunikacijo. Najprej se bomo ukvarjali s komunikacijskimi razlikami glede na spol in starost, pa tudi glede na različne poklice. 

 

Večji del delavnice pa bo namenjen komuniciranju z ljudmi iz drugih držav. Zanimalo nas bo, kako nacionalne kulture vplivajo na medsebojno sporazumevanje, od navad in običajev pa do globlje vsidranih vrednot in prepričanj. Preizkusili se boste v tem, koliko poznate različne kulture. Predstavili bomo načine, kako bi se bilo najbolje odzvati v konkretnih situacijah. 

 

Delavnico bomo zaključili s priporočili, kako lahko razvijamo spretnost medkulturnega komuniciranja s pomočjo medkulturne inteligentnosti.

 

NAMEN DELAVNICE:

Namen delavnice je razviti spretnosti medkulturnega komuniciranja in izboljšati učinkovitost komunikacije v delovnem in vsakdanjem življenju.

 

PREDAVATELJICA: 

Dr. Nada Zupan je redna profesorica za management na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani. Predava in raziskuje o managementu človeških virov in komuniciranju. Veliko sodeluje tudi s podjetji in izvaja managerska uposabljanja, saj rada povezuje teorijo s prakso.

KOTIZACIJA: 

Člani GZS: 120,00 € + DDV na udeleženca 
Nečlani: 150,00 € + DDV na udeleženca

 

Cena zajema udeležbo na online dogodku, gradivo in potrdilo o udeležbi. Potrdilo se izda na zahtevo udeleženca. Dogodek bo trajal 3 šolske ure. 

 

PRIJAVE:

Prijave sprejemamo na podlagi obvezne online prijave spodajdo petka, 06.10. do 12 ure. Omenjeni datum je tudi skrajni rok za morebitno odpoved udeležbe. V nasprotnem primeru vam kotizacijo zaračunamo v celoti! Na podlagi prijave vam bomo dan pred dogodkom poslali povezavo in geslo za dostop do online izobraževanja.

 

PLAČILO:

Kotizacijo je potrebno predhodno nakazati na poslovni račun GZS pri NLB: 02924-0017841495 sklic 3100 - matična številka vašega podjetja.

 

Prijava na dogodek

Dodatne informacije

Email: oz.postojna@gzs.si

Telefon: 05 7200 110

Gospodarska zbornica Slovenije

Regionalna zbornica Postojna

Cankarjeva ulica 6, 6230 Postojna

t: 05 7200 110

e: oz.postojna@gzs.si

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.