Novice


Arhiv: Spletni seminar: z različnimi koncepti do uspeha v pogajanjih ​- 9.11.2023 ob 9h

Vabilo online izobraevanje Z RAZLINIMI KONCEPTI DO USPEHA V POGAJANJIH- 9.11.2023 ob 9h

Regionalna zbornica Postojna

Vabimo vas na spletni seminar:

Z RAZLIČNIMI KONCEPTI DO USPEHA V POGAJANJIH

 

V pogajanja vstopamo velikokrat z zadrego ali nelagodjem. Ne glede na to, ali se znajdemo na strani kupca ali prodajalca, nam je pogovor o ceni vedno izziv. Kako spremeniti razmišljanje in vstopiti v pogajanja bolj samozavestno?

Naučite se, kaj je pomembno, za to, da s sogovornikom najdeva sprejemljivo rešitev. Spoznajte različne koncepte pogajanj in uporabite pogajalske tehnike in taktike, ki so vam na voljo v različnih fazah pogajanj. Opolnomočite se za delo in vstopite v nova pogajanja bolj samozavestno.

 

VSEBINA:

  • Kako do uspeha v pogajanjih?
  • Kakšni koncepti pogajanj so nam na voljo?
  • Je manipuliranje v pogajanjih sprejemljivo?
  • Faze pogajanj.
  • Taktike (tehnike) v pogajanjih.

PREDAVATELJICA: 

Mag. Špela Munih Stanič verjame, da se v vsakem zaposlenem skriva potencial, ki ga lahko odpre dober vodja ter da je vodenje misija ustvarjanja dobrih odnosov, temelječih na povezovanju in zaupanju. Kot mednarodno licencirana mojstrica praktik NLP  (INLPTA), mag. podjetništva in prejemnica nagrade Artemida, ki ga za trajni prispevek k razvoju ženskega managementa podeljuje Združenje manager, svoje več kot 25-letne izkušnje vodenja sodelavcev v različno velikih podjetij prenaša v poslovna svetovanja in predavanja. 

KOTIZACIJA: 

Člani GZS: 120,00 € + DDV na udeleženca
Nečlani: 150,00 € + DDV na udeleženca

 

Cena zajema udeležbo na online dogodku, gradivo in potrdilo o udeležbi. Potrdilo se izda na zahtevo udeleženca. Dogodek bo trajal 3 šolske ure. 

 

PRIJAVE:

Prijave sprejemamo na podlagi obvezne online prijave spodaj, do ponedeljka, 06.11. do 12 ure . Omenjeni datum je tudi skrajni rok za morebitno odpoved udeležbe. V nasprotnem primeru vam kotizacijo zaračunamo v celoti! Na podlagi prijave vam bomo dan pred dogodkom poslali povezavo in geslo za dostop do online izobraževanja.

 

PLAČILO:

Kotizacijo je potrebno predhodno nakazati na poslovni račun GZS pri NLB: 02924-0017841495 sklic 3100 - matična številka vašega podjetja.

 

Prijava na dogodek

Dodatne informacije

Email: rz.postojna@gzs.si

Telefon: 05 7200 110

Gospodarska zbornica Slovenije

Regionalna zbornica Postojna

Cankarjeva ulica 6, 6230 Postojna

t: 05 7200 110

e: rz.postojna@gzs.si

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.